ráda používám

ráda používám
Deklarovaná účinnost cca 1 měs. zatím v normně.
Fajn podání - spot on je k nezaplacení.
Absolutně nefunguje, bohužel, tolik klíšťat už dlouho pesani neměli... Příště zvolím tablety, ty jsou stoprocentní.
Zatím sledujeme, máme poprvé....
blechy to zahnalo, ale na klíšťata to nefunguje
dobrá cena, používám pro svého psa delší dobu
Příznivá cena, účinný prostředek stejně jako cenově daleko dražší produkty, používám pro pejsky Baladi v Egyptě.
jsem spokojená, na blechy funguje, s klíšťaty jak kdy.
nikdy můj pejsek neměl klíště,používám každý pátý týden
Jediná věc na blechy a klíšťata, kterou moje alergická fena snese. A funguje. Mnohem déle než výrobci uvádí, každý rok maximálně dvě pipety na celou sezónu. Jsme naprosto spokojeni.
Spot jsme použili už vícekrát, začíná účinkovat asi týden po aplikaci, takže se s tím musí počítat. Pejsek nemá blechy ani klíšťata. Pokud se na něho někdy klíště přisálo, tak se nestihne pořádně nasát,uhyne a samo odpadne nebo ho snadno odstraním. S výrobkem jsem spokojená a hlavně byl za dobrou cenu v porovnání s ostatními lékárnami.
Účinkuje
na 100% není, ale to není asi nic
uzivam pro sve kocky a psa dlohodobe a nikdy nemeli zadnou blechu jen obcas kliste
super a dobra cena
Fypryst dávám své fence a musím říct, že je to výborný prostředek proti klíšťatům.
S výrobkem jsem spokojeni.
Funguje jak má. Pes po použití neměl ani jedno klíště, po deklarovanou dobu výrobce, ačkoliv se pohybuje dost často, ve všemožné vegetaci.
je pro psy i kočky, příznivá cena
Často nakupuji v této lékárně
I když ne vždy, ale ochrání zvířata před klíšťaty
Kupuji pravidelně každoročně
S přípravkem spokojenost
Prozatím žádné klíště
Dobrý účinek, příznivá cena.
nízká cena
funguje jen maximálně 3 týdny, pak pes klidně zase chytne klíště