Pivo Recenze Král Šumavy 13° 0,5 l sklo

Recenze Král Šumavy 13° 0,5 l sklo

Král Šumavy 13° je světlé speciální pivo z pivovaru Strakonický dudák ve Strakonicích vyrobené pro město Vimperk. Vyznačuje se sametovou plností, jemnou, výraznou chmelovou hořkostí. Je vyroben z českého světlého sladu ve směsi s bavorským a karamelovým a z žateckého chmele.

Registrovaný uživatel17. října 2025

Moc nám chutná, kupuji při návštěvě Šumavy, je obrovská škoda, že ho není možné v Čechách koupit. Vloni před Vánocemi nabízela Billa, bohužel teď už v nabídce není. Špatná distribuce. V Praze koupím piva od Brna, Ostravy a bůh ví ještě odkud, ale Strakonické, resp. z pivovaru Vimperk žádné. Ani ťuk.

Kdo by věděl, kde v Praze koupit za normální cenu. Na Kvildě v sámošce stojí Kč 15,50 bez zálohy.

Registrovaný uživatel30. prosince 2023

Koupila mi ho žena, když mám tak rád Šumavu. Nejsem žádný odborník - pivař, ale pivo mi chutná. Po první zkušenosti si ho rád opět koupím.

Nevím o záporech pivo mi chutná.

Pokud bude u nás na Moravě k dostání, dám si ho.

Gastrobazar 130. července 2023

Plná chuť, všem doporučuji

Malá distribuce

Registrovaný uživatel26. září 2020

Lahodná chuť . Za mě jen chvála .

Netýká se samotného produktu , ale distribuce . Zatím jsem jej neviděl v našem regionu .

Ať chutná i všem ostatním co se napijí poprvé tohoto piva .