pneuměřič se dobře nasazuje na ventilek

pneuměřič se dobře nasazuje na ventilek
přesný, dobrá manipulace
malý rozsah pneuměřiče (v podstatě nanic pro zimní pne
bohužel chybí zásadní věc, a to je u všech samozřejmost přesných měřiču - OCHRANNÝ OBAL (Dříve byl měřič do něj automaticky vložen).
Ani mne nenapadlo že je měřič bez obalu, připadá mi že si myslíte, že jej motoristé mají pro parádu. z tohoto důvodu už bych si ho nekoupil, kdyby byl sebepřesnější. Nepoznal jsem kdo je výrobce - asi "čína"
PROTO JEJ NEDOPORUČUJI.
Prosím o písemnou reakci. Děkuji
Běla
Stejný pneuměřič jsem používal více jak 20 roků k plné spokojenosti. Nic nevydrží věčně, ale naštěstí se stejný vyrábí dosud. Jiný jsem nechtěl.
Spolehlivý, přesný a za dobrou cenu. Doporučuji.
dukladne zpracovany vyrobek, made in czech
Je bohužel v plastu.
Kdysi jsem si ho koupil v kovovém provedení. Vydržel mi snad 15 let a kdybych ho neztratil tak by asi sloužil dál. Tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží tento plastový..
Cca po 40 letech mi přestal fungovat pneuměřič stejné značky, takže doufám, že i tento vydrží stejně dlouho.
Rafička hloubkoměru se zasekla při prvním použití uprostřed stupnice a to jsem ještě nezkusil pneuměřič. Hrozný výrobek.
Přesný
Plastová konstrukce
Cena, vykon, přesnost.
Používám ho od roku 82 vždy spolehlivý.
Přístroj měří jak tlak v pneumatikách tak jejich hloubku dezénu. Za mě OK
Očekával jsem, že měřidlo z výrobního družstva Kovo Brno bude kovové, tedy těleso měřidla. Asi jsem si špatně přečetl informace i výrobku. Nu což tak je plastový. Aspoň je lehký. Snad vydrží zacházení mladého řidiče.
Doufám, že můj dárek syn ocení a bude jej alespoň jednou měsíčně používat a kontrolovat tlak v pneumatikách. Nejsem si jist, zda má ráfky pro monitorovací ventily TPMS. Už kvůli bezpečnosti a ekonomice jízdy.
český výrobek, pevná konstrukce
dělá co má
Klasika
Malý, levný, spolehlivý, jednoduchý, nemá se tam co pokazit.
Relativně křehký. Jednou spadl z nízké výšky na chodník a vypadly obě ručičky. Není tam žádný šroubek, patentek, západka, kterou by se člověk dostal dovnitř a vypadlé ručičky opravil, takže je měřička na vyhození.
Funkčnost
Přehlednost
2 v 1, klasika která se dobře drží v ruce, přesnost, jednoduché odečítání naměřených hodnot, sice už plastový, ale vnitřní mechanismus by měl být stále totožný, aspoň podle tvrzení výrobce
součástí balení není pouzdro co bývalo
Skvělý měřič.
Plastové provedení - tak snad něco vydrží. Kdysi jsme měli stejný jen celokovový.
nízká cena
multifunkční přístroj
Tlak měří s odchylkou 30 kPa oproti skutečnosti, hloubku dezénu taky špatně.
Když fixou přecejchujete obě stupnice, stane se použitelným. Druhou možností je vytáhnout ze skříně 30 let starý měřák - je sice neskladný, ale ukazuje správně. A hloubku dezénu změřit posuvkou, jako jsem to dělal doteď.
plast
pneuměřič s hloubkoměrem dezénu v jednom
ještě jsme nepoužili, má ho manželka v autě