Koupili jsme vnouckovi traktor s vlekem a cisternu pod stromeček. Takovou radost jakou měl nejde popsat. Tak že za nas stoprocentně doporučuji.
No prostě jste super.

No prostě jste super.
Pekna hracka
Super kovová hračka
Sem se vrátil do dětských let
klasická hračka našeho mládí
perfektní mechanika
skvělé pro vysvětlení dětem proč co a jak funguje
český produkt
pro někoho vyšší cena, za mě samozřejmost, český produkt má pro mě 100x vetší hodnotu než produkt z temu.
skvělá věc
Fantatastické.
Skvělé otáčení kol, řazení a spouštění.
Geniální hračlka
Pěkné zpracování, funkční model, kovové provedení
Bezva hračka pro malé i velké milovníky zemědělských strojů
Zatím jsem nestihli vyzkoušet, je to dárek. Zpracování je krásné. Těším se na reakci syna.
Vnuk je s hračkou spokojený
Užasná mechanická hračka pro malé i velké kluky..
Mame doma temer kompletni sortiment traktoru a prislusenstvi od firmy Kovap. Je to fajn, porad se da doplnovat . Diky!
super darek
nostalgie
Je prave takovy, jako si vzpamatuju s detstvi (ca 1973).
Někdy v šedesátých letech, když jsem ještě byl dítě , měl ho bratránek a já mu ho dost záviděl. Mohlo se řadit a zatáčet a ještě vrčel.... No bylo v té době něco úžasného. Prostě vrchol klučičích představ. Už jen kvůli tomu jsem se vždycky těšil na další návštěvu k tetě :-). Zase si s ním zajezdím!
Mnohem později v novodobé historii, někdy před pěti lety jsem si díky Vám konečně mohl pořídit svůj vlastní kousek: Zetor 25 i s valníkem... Sláva, je ve vitrínce, nachystaný na návštěvy vnuků. A těší se na něj zrovna jako já kdysi a pokaždé mu pořádně protáhnou pérka. Ten nyní jako dárek zakoupený model teď patří jednomu z nich a přesto, že žijeme v době dronové, opravdu si ho moc považuje.
Moc hezká a kvalitní hračka!
Velká spokojenost, úspěch jak u synka tak u dědečků!
Velice krásný model. Byl to dárek k narozeninám a udělal velikou radost.
nádherná hračka :) originální :) a funkční
super originální nádherná hračka
Kvalitní zpracování !
Pěkný výrobek
Krásně zpracovaný traktor . Nevím komu udělal větší radost, jestli tatínkovi, nebo synovci:-)
Český výrobek
Vysoká kvalita
Vysoká přidaná hodnota
estetika - krásná hračka, ruční výroba ČR, nutí děti "něco udělat", rozvíjí jemnou motoriku, hračka celkem odolná (traktor), děti si hrají s traktůrkem skoro každý den
méně odolný vlek, držáky "náprav" jsou příliš měkké, menší opření o vlek znamená jeho okamžitou deformaci - není pro menší děti - ale je to drobnost, celkově je vše krásné
nádherná hračka, děkujeme