autíčko Recenze Kovap Agro set 2

Recenze Kovap Agro set 2

Toto je celý kovový set pro tvojí farmu. V Agrosetu je vše co potřebuješ na obrábění tvého pole. Vše je vyrobeno z kvalitního kovu a vypracovaného do detailu. Balení obsahuje traktor Zetor s valníkem, válec, brány, obracečka, čert, secí stroj, prohrabovalo.

Registrovaný uživatel2. května 2023

dělám si radost po 60 letech,kdy jsem ho měl a bohužel byl mi odcizen.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

vše v pořádku super obchod mohu jen doporucit

Registrovaný uživatel18. srpna 2021

Velmi pěkné a funkční mechanismy.

Nekvalitní lakování. Odlupování barvy na blatnících traktoru Zetor. Mám ten samý traktor z dětství cca 30 let starý a plně hraný a barva stále drží a neloupe se.

Jinak velice spokojen. Jsem rád že se takové hračky stále vyrábějí, které jsou z plechu a kovu a ne samý plast.

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Dobrá instalace.

Poškození jedné části setu, zvládli jsme sami.

Dítě i my spokojeni.

Registrovaný uživatel26. února 2021

- Agro set 2 jsem kupovala vnoučkovi k třetím narozeninám, protože miluje zemědělské stroje. Traktor Zetor je poháněn pérkovým strojkem na klíček, a má funkční ruční brzdu i převodovku (tři rychlosti a zpátečku). Lze k němu připojit sedm druhů zemědělských strojů, které jsou funkční. Pro názornost, délka traktoru i s valníkem je 28 cm. - Na natažení traktoru a práci s řadící pákou je u menších kluků třeba trošku asistence dospělých, ale tatínkové se rádi přidají. Set je totiž úžasný, a skvěle zpracovaný. Pro kluky je velkým zážitkem a jednoznačně jej mohu klukům, kteří se o tuto techniku zajímají, jen doporučit.

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

bezva hračka

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Trocha nostalgie z dětství, ale pořád je to ono

Dost vysoká cena,za hračku, byť kovovou a kvalitní.