Sluchátka Recenze KOSS UR20 černá

Recenze KOSS UR20 černá

Uzavřená, robustní a cenově výhodná sluchátka střední třídy pro domácí poslech. Uzavřené náušníky pro výraznější basy, izolující od hluku okolí. Pružná a lehká konstrukce, uložení v pružném čepu a zároveň rozsah přehrávané hudby 30 Hz - 20.000 Hz umožňuje mít sebou skvělý poslech všude na cestách.  .

mirek.pansky1. dubna 2025

Nízká cena, netlačí

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Vyhovují mi svým tvarem i zpracováním. Mám už několikátý kus a určitě bych neměnil.

Když se mi jednou znenadání rozbily, byl docela problém je sehnat a musel jsem kvůli nim sjezdit celé město.

Za mě maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Famózní,

Registrovaný uživatel16. března 2022

Kvalitní zvuk.

Koženka se po čase olupuje.

Robusní a kvalitní sluchátka za přiměřenou cenu.

Registrovaný uživatel8. března 2022

Opravdu skvělý poslech Výborný zvuk Kvalitní zpracování Dobře sedí na hlavě

maximální spokojenost- doporučuji

Registrovaný uživatel11. července 2021

Používáme denně a denně dětem padají na zem. Zatím všechny pády vydržely. Jsou pohodlná, vhodná na menší hlavu i pro dospělého - snadno se mění velikost a při tom drží nastavená. Dlouhý kabel

časem se začne loupat barva z náušníků

Registrovaný uživatel11. května 2021

Slusny zvuk Musle Koss

Vzdy se po par letech rozpadnou

Zavrena sluchatka s velmi slusnym zvukem. Toto jsou treti v rade co mam, po par letech kazdodenniho pouzivani se vzdy rozpadnou. Zacne se drolit kozenka, pak molitan a nakonec se i zlomi kabel. U poslednich se dokonce vylomil oblouk. Za ty penize to nema cenu resit. :) Celkove perfektni pomer cena/vykon.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Dle očekávání

Těžší než jsem se domníval