Jsou fajn
Kvalita uz neni co pred lety.

Jsou fajn
Kvalita uz neni co pred lety.
Byl to dárek pro manžela, u x let je má v práci a chtěl je i domů, prý ho z nich nebolí hlava a uši, nemají silné sevření.
Značka KOSS je záruka souladu přiměřené kvality a ceny, mám již třetí. Velmi dobrý zvuk, využití zvláště pro domácí použití (k PC), sluchátka sedí, jsou pohodlná a lehká. Poslech hudby, TV a při střihání videa. Četnost použití se různí.
To není vysloveně negativum, ale ven nejsou úplně vhodná. Okolní zvuky ruší, ale s tím je nutné u tohoto typu počítat.
Super pro domácí použití, ven k mobilu už méně,
Lehké.
Netlačí.
Hrají dobře.
Kratší kabel, ale žádná tragédie.
Velmi dobrý poměr mezi cenou a kvalitou. Basy silné a hluboké, středy a výšky přirozené. Ideální pro ty co nemají rozpočet na profesionální vybavení, ale nespokojí se s žádnými chrastítky. Výborná skladnost na tak velké sluchátka.
Krátký kabel vhodný spíše k laptopu či mobilu či jinému kapesnímu přehravači.
Tyto sluchátka jsem si koupil již po druhé po nějakém zkoušení jiných typů a vrátil jsem se k nim velmi rád.