Recenze KOSS Porta Pro Wireless 2.0 černá

Sluchátka KOSS Porta Pro Wireless 2.0 představují bezdrátovou variantu populárního modelu Porta Pro. Jsou navržena s důrazem na pohodlí a kvalitu zvuku, což ocení především nároční posluchači hudby i běžní uživatelé. Využívají technologii Bluetooth 5.2, která zajišťuje stabilní a energeticky úsporné bezdrátové připojení. Jednou z klíčových vlastností tohoto modelu je výdrž baterie, která…

Posppavel2. dubna 2026

Po letech jsem se vrátil ke KOSSkám, dříve legenda, nyní v bezdrátové verzi. Nemám co bych vytknul. Zvuk skvělý jak před lety.

Neodhluční tolik okolí jak špunty, ale s tím se musí počítat.

Naprostá spokojenost. Uvidíme, jak na tom časem bude baterka, ale mám je aktuálně pouze jako náhradní, když se vybijou špunty.

m.zrzavy13. února 2026

Dá se říci, že se jedná o jedny z nejlepších náhlavních sluchátek na trhu. Měl jsem i předchozí modely, drátový model Porta Pro, Wireles Porta Pro s přijímačem, který byl zavěšený jako náušnice. Z tohoto pohledu se mi tato konstrukce jeví jako nejlepší. Skvělý kosácký zvuk. Perfektně sedí na hlavě a člověka nijak neomezují. Dlouhá výdrž baterie. Dají se připojit přiloženým kabelem do 3,5" zdířky i s vybitou baterií.

Co se týká výpadků signálu o kterých se hovoří v recenzi, tak se to v zarušeném prostředí opravdu někdy stává. Není to ale nic hrozného. Pokud sluchátka ztratí signál, tak na chvíli utichnou a po chvíli zase začnou hrát. Po hodině jízdy MHD se to stalo asi 3x. Skládání jde trochu víc ztuha, protože hlavový most je dvojitý, ale není to nic na co by se nedalo zvyknout. Někdo si ztěžuje na špatné zahnutí háčku. Nemyslím si, že je to háčkem, ale spíš hlavové molitany při sevření spolu trochu kolidují a proto se háček hůře zavírá. Konstrukce je je malinko odlišná od klasických Porta Pro, zahnutí háčku by možná trochu pomohlo, ale pak to zase asi nebude držet úplně dobře pohromadě. Nechal jsem to, tak jak to je a je to použitelné. S některými zařízeními špatně komunikují a při nastavení maximální hlasitosti pípají. Ale na svém Androidu 10 jsem je spároval dobře a bez pípání.

Za mě opravdu jedny z nejlepších sluchátek. Cena odpovídá. Ale je tam ještě prostor pro nějaké vylepšení.

mmmj6. února 2026

zvuk,absence kabelů

Není doživotní záruka. Lze vyměnit baterie v těchto sluchátkách?A případně za kolik?

j.lepic4. února 2026

Pohodlná Pěkný zvuk za tu cenu Bez drátů

Vršek sluchátek může tahat za vlasy

Stará dobrá sluchátka Porta Pro, jen bez drátu

jiri.buchta26. ledna 2026

Bez kabelu zcela free a pořád Koss

j.fadrny13. ledna 2026

Lehké na nošení, vynikající zvuk.

stosi10. prosince 2025

Vše pořádku