Zabera prakticky okamzite
Vymenit sklenene kvapkatko za plastove. Aby pri podavani kvapiek neprislo k prehryznutiu skla.
Vrelo doporucujem

Zabera prakticky okamzite
Vrelo doporucujem
priazniva cena, zatial neviem posudit ucinky uziva iba mesiac..
Pes JRT 13 let, zmizely epileptické záchvaty
Psík je kľudný a vyrovnaný a verím že bude riešiť v tele aj prípadné zápaly .
Snadná aplikace
Vyzkoušená dlouhodobě lidská varianta s pozitivním výsledkem
Zdravý pes , doplněk TOP,
Objednávala jsem kolegyním a jsou spokojené,je to kvalita , rádi nakupujeme pouze od Konopného Táty
Výborný olejíček.
Rychlé dodání. Výborný produkt. Pejskovi je 10 let a úplně ožil. Všem moc doporučuji.
CBD olej - pro našeho čtyřnohého miláčka super mňamka, výborně chutná, navíc je opravdu vidět, že pejsek je čilejší, spokojenější a pomáhá od bolesti. Děkujeme za něj, používáme každý den už delší dobu.
Obchod doporučuji, super komunikace, rychlé dodání. Vřele můžeme jedině doporučit.
Lze pozorovat uklidňující účinek, bez ztráty přirozeného chování
Objednávám pro mámy pejska po doporučení od veterináře na zklidnění , dostává denně na piškot 1 až 2 kapky.
Fence chutná a působí na ni okamžitě uklidňujícím účinkem.
zvýšil se apetit
zmírnění bolesti kloubů
zmírnění bolestí zubů
vitalita psa se citelně zvýšila
arytmie už také nemá takové výkyvy
Koupeno babičce pro jejího psa. Pes je skrček takže dostává jednu kapku ráno již několik měsíců. A výsledek je více než uspokojivý. Babička nadšená že je psovi líp.