konopný šampon som objednala u Vás už druhý krát
Užívam výrobky od Konopného tátu tiež opakovane

Konopný šampon od Konopného táty je podle recenzí účinný při řešení kožních problémů ve vlasové části hlavy, jako jsou lupy, seborea a svědění. Většina uživatelů si chválí jeho zklidňující účinky a příjemnou vůni. Někteří však zmiňují, že šampon nezabral na jejich konkrétní potíže nebo zhoršil stav pokožky. Celkově se jedná o produkt, který stojí za vyzkoušení, zejména pro ty, kteří hledají přírodní řešení pro své kožní problémy.
konopný šampon som objednala u Vás už druhý krát
Užívam výrobky od Konopného tátu tiež opakovane
Je lehký krásně voní a je přírodní
Zmírňuje svědění pokožky hlavy
Příjemné pocity po použití
Nemam žádný zápor
Po umytí konopným šampónem mě okamžitě přestala svědit pokožka hlavy. Těším se na další používání, protože ho mám poprvé a myslím si, že je úžasný.
Spoľahlivý
Šampón absolutně perfektní. Bojuju s lupénkou ve vlasech a tohle je jediný šampón který mi opravdu pomáhá. A to jsem toho vyzkoušel fakt hodně. Navíc úžasně voní.
Za mě naprostá pecka.
Super přípravek. K umytí stačí opravdu jen špetka.
konzistence šamponu my vyhovuje a pomáhá k objemu
Zatím je moc brzy na hodnocení, zatím nepomohl
Počkám, za měsíc budu moci hodnotit
Šampon krásně pění, uklidňuje pokožku hlavy
Příjemný
vůně, konzistence, učinky - mimořadné
Šampon je kvalitní. Doporučuji.
zatím dobrý
šampon příjemně voní, opravdu funguje na lupy i seboreu, zmizely mi z vlasů velké svědivé ,,koláče", i když po delší době než po 14 dnech, ale cca po měsíci
po šamponu mám vlasy mastnější a pokožka hodně svědí, svědila i před šamponem.
okamžitá úleva od svědění pokožky hlavy, hezky voní. Rovné vlasy nejsou splihlé, jsou pěkně lesklé. Nemusím si mýt vlasy tak často jako dříve, méně se mi mastí.
Používám krátce, ale byla jsem spokojena.
Vše naprosto super,produkty jsou kvalitní a pomáhají.
Funkční ,dobrý
Dárek, zatim nemám hodnocení
Vyzkoušeno zatím 1x. Uvidíme...