Příjemná konzistence, rychle se vstřebává.
Krásně voní.
Příjemný i na ekzém, nedráždí.
Určitě si ho koupím znovu, až ho spotřebuji. Moc mi vyhovuje a ráda podpořím českou firmu.

Konopný krém na ruce od Konopného táty je podle recenzí velmi účinný a příjemný produkt. Většina uživatelů oceňuje jeho rychlé vstřebávání, příjemnou vůni a schopnost hydratovat a zvláčňovat pokožku. Někteří zmiňují, že je vhodný i pro citlivou a exémovou pokožku. Jedinou výtkou je občasná preference hustší textury a vyšší cena.
Příjemná konzistence, rychle se vstřebává.
Krásně voní.
Příjemný i na ekzém, nedráždí.
účinky ještě nemám vyzkoušené,mám ho krátce
dost mastný a nepříjemná vůně,ale brzy se vstřebal a byla jsem spokojená
je příjemný ,jemný .voní
jedinečný!!!!
Příjemný.
Krém je fantastický. Děkuji
Nádherně se roztírá a spokojena
Jemný krásně voní
Vyhovuje mi vôňa krému, dobre hydratuje pokožku na rukách
Velice příjemný krém, rychle se vstřebá
Budeme používat už pořád
Skvělý krém na suché ruce, pomáhá a funguje
Vynikající krém na ruce. Pomáhá, výborně se roztírá a příjemně voní :-)
Neeviduji!
Děkuji za super krém!
dávkování
použití kdykoliv
Krém se krásně roztírá a hned se vsákne do rukou.
Krém nemá chybu až mi dojde koupím si další.
Popis produktu nelže. Dobře se roztírá a příjemně voní.
Prostě bezva.
Veľmi píjemný,dobre a rýchlo sa vstrebáva,nenecháva mastnú pokožku čo mne vyhovuje,aj počas práce si natriem a nenecháva mastné fľaky na papieri.
Zápory som nenašla
Možno by vyhovovalo väčšie balenie,aby som tak často neobjednávala a zbytočne platila dobierku,čo nieje málo nakoľko som dôchodkyňa.
Je výborný už mám 3 koupený.Pracujeme na chatě,ruce vysušené a tento krém je krásně zregeneruje.
Pěkně se roztírá a celkově se krásně vstřebává.Pokožka zůstává po použití jemná.
Celkové hodnocení - krém je super a určitě koupím znovu.
Hezky se roztírá a vstřebává se rychle a voní svěže s jemně chladivým pocitem.
Spokojená a parádní aplikátor.
Zatím jsem spokojena