Neodpovídá ukázce
Nevyhovuje

Kompresní taška má smíšené recenze ohledně kvality a funkčnosti. Zatímco někteří zákazníci oceňují její praktičnost a skladnost, jiní upozorňují na nekvalitní materiál a nedostatečnou kompresi. Taška může pomoci s uspořádáním prostoru, ale její trvanlivost a funkčnost jsou sporné.
Neodpovídá ukázce
Nevyhovuje
taška absolutně neplní funkci vakuování, po naplnění věcmi a "vyfouknutí " vzduchu se její objem okamžitě zvětší na původní velikost.
Zipy jsou velmi nekvalitní, jeden se rozevíral už při prvním zavření.
drahé a nefunkční
praktické,uskladníte hodně věcí,dobře se přenáší a hlavně máte uklizeno.
škoda,že to není třípatrové,jak ukazuje druhý obrázek.
Skladná,vzhledově pěkná,dobrý materiál.
Nekvalitní, nic to nevydrží.
U zipu roztrhlé
Nevidím žádné klady.
Rozhodně tento výrobek nevypadá jako na obrázku. Vyrobeno ze silonu a umělého zipu, což je nevyhovující.
Lituji, že jsem tento výrobek objednala.
O produktu jsem už slyšela od známých a jsem s ním velmi spokojená, cenově příznivé
Do tašky se vejdou čtyři velké deky
Taška je z tenké šusťákoviny a když jsem chtěla obsah tašky stlačit a zapnout vnější zip, taška se začala trhat.
Byla jsem docela zklamaná. Další tašky už neobjednám.
Velmi nekvalitně ušito,slabé a špatně našité zipy,velmi nekvalitní materiál
Zadarmo drahé
Pomocí tašky se mi podařilo utřídit prostor ve skříni, ušetřila mi prostor pro sezónní oděvy a snadno jsem ji umístila na dno skříně. Vzhledem k nízké ceně je kvalita materiálu přiměřená a vejde se do ní opravdu hodně. Mám ještě jednu a jistě najde využití.
Trochu hůře se mi zapínaly zipy, ale dopla jsem je po celém obvodu.
Praktická taška pro domácnost, doporučuji.
Splnilo očekávané
zboží jsem vrátila
očekávala jsem stlačení textilu tak, abych vak pohodlně uložila do skříně
zakoupila jsem vel.XL a na videu viděla 2 uzavírací zipy. Bohužel, vedle vodorovného zipu kolem dokola je tam již jen 1 stahovací, a tudíž není dosaženo takové komprese:-(
Nevím, kde se stala chyba:-(. Zimní bundy uložím, ale zabere to více místa než jsem očekávala.