Velká sada, už s ním máme zkušenosti
asi není co specifického hodnotit, jen hledat po e-shopech ceny. někdy se velmi liší

Sada pastelek KOH-I-NOOR Mondeluz Art Set 72 ks nabízí širokou škálu barev a kvalitní zpracování, které vyhovuje jak začátečníkům, tak pokročilým uživatelům. Většina recenzentů oceňuje syté barvy a možnost využití pro akvarelovou techniku, i když někteří zmiňují drobné výhrady k tvrdosti tuhy. Celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný jako dárek nebo pro vlastní tvorbu.
Velká sada, už s ním máme zkušenosti
Dobrý soubor pastelek.
výborná kvalita
volila bych pevnější obal
Pastelky jsou kvalitní,jednotlivé barvy jsou barevně jemně odstupňované tak věřím, že se s nimi bude krásně malovat...
Paráda,není co vytknout..
Já jsem ráda že je to český výrobek vnučka bude mít radost
Jsme spokojeni
Velmi ráda maluji technikou akvarel a to nejen akvarelovými barvami, ale také akvarelovými pastelkami. Pastelky Koh-i-noor Mondeluz mají úžasné a stálé barvy. Již dříve jsem vyzkoušela menší sety. K letošním Vánocům jsem si proto přála větší set k širším výběrem odstínů.
Malování akvarelem relaxuji. Pastelky Koh-i-noor Mondeluz jsem si velmi přála a splnil má očekávání ve všech směrech.
Už jsem jedny pastelky objednával a jsou vynikající..
Pastelky jsou trochu tvrdší.
kvalitní pastelky, syté barvy, mnoho odstínů na výběr, dají se dokoupit i jednotlivě, příznivá cena
používám tuto značku několik let
Velká škála barev
Tuha se při rozmyvání drolí a hrudkuje.
Raději jsem zvolila jinou značku. Koupila jsem si sadu Faber Castel. Stejné akvarelové pastelky, které jsem měla koupené před více jak deseti lety od Koh-i-noor, byly úžasné.
dcera je naprosto spokojená
Luxusní akvarelové pastelky.
Vynikajici kvalita.
Občas se zdají až příliš měkké, u malých ploch je to na škodu.
jako narozeninový dárek sklidil velký úspěch, obzvlášť u člověka výtvarně založeného...mohu doporučit. Navíc se jedná o českou výrobu...
Velký výběr barev. Krásně sytě kreslí. Dobře se drží v ruce.
dobrý poměr cena/kvalita
nelámou se
dobře se ořezávají
kvalitní český výrobek
ověřená kvalita
Kupovali jsme 2 x jako dárek pro umělce v naší rodině a jsou naprosto spokojení. Krásné syté barvy, dobře se s nimi pracuje i s vodou. Jen je jich prý až příliš moc:-)