Recenze Klarfit Workspace Go Light černý

Využijte pracovní dobu ještě lépe: běžecký pás Klarfit Workspace Go Light nabízí každému člověku v práci nebo v domácí kanceláři možnost efektivně pracovat na své kondici a udělat něco pro své zdraví. Posilte během pracovní doby svůj kardiovaskulární systém, vytrvalost i pohyblivost a odbourejte stres. Absolvovaná vzdálenost, doba běhu, rychlost a spálené kalorie lze kdykoli zobrazit na…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Klarfit Workspace Go Light je vhodný pro nenáročné uživatele, kteří hledají tichý a skladný pás pro chůzi a lehký běh. Většina recenzentů oceňuje jeho jednoduchost a spolehlivost, ale někteří zmiňují technické nedostatky jako uvolněný přívod napájení nebo omezenou funkčnost ovladače.

• Tichý chod
  • Skladný a lehký
  • Jednoduché ovládání
  • Vhodný pro chůzi a lehký běh
  • Spolehlivý pro každodenní použití
  • Omezená maximální rychlost
  • Problémy s ovladačem na dálku
  • Uvolněný přívod elektrického napájení
  • Pás se posunuje k jedné straně a drhne

Registrovaný uživatel19. května 2021

Splňuje moje očekávání, relativně tichý

Pás je nutné docela často upravovat, posunuje se k jedné straně a pak drhne.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

nepotřebuji profi běhací pás. Nepotřebuji zvyšovat výkony, ale udržovat se v kondici. cena a výkon je plně odpovídající. relativně tichý chod-dá se při tom poslouchat televize apd. spolehlivý. Používám téměř denně, přes den zejména při webinářích na pomalejší chůzi, v podvečer na sportovnější výkon

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Skladný, lehký

Limitovaná rychlost

Pro rychlou chůzi a light běh perfektní

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Dobře se skladuje. Plní účel.

Největší problém je ovladač - funguje na krátkou vzdálenost a na přímo, nelze ho mít na stole, navíc občas dělá přesný opak (+/-). Přívod el. je poměrně vyviklaný už po rozbalení, snad to časem nebude vypadávat.

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

skladnost tichy chod pouzivame za spatneho pocasi

Registrovaný uživatel6. března 2021

Jsem spokojená....stroj se dá v pohodě uklidit pod postel a je tichý , takže můžu u tv v pohodě nachodit km...

Registrovaný uživatel2. března 2021

Jsem 50+, takže tempo do 6 km/hod. mi maximálně vyhovuje. Chodící pás je skladný a tichý, naprosto jednoduchý na ovládání.

Zatím jsem žádné nezjistila.

Naprosto splnil až předčil moje očekávání!

Registrovaný uživatel8. února 2021

Dá se na něm chodit.

Přivezli ho už rozbitý, resp. ne zcela funkční - nefunguje měření rychlosti na displeji je a uvolňuje se kabel od napájení.