Splňuje moje očekávání, relativně tichý
Pás je nutné docela často upravovat, posunuje se k jedné straně a pak drhne.

Splňuje moje očekávání, relativně tichý
Pás je nutné docela často upravovat, posunuje se k jedné straně a pak drhne.
nepotřebuji profi běhací pás. Nepotřebuji zvyšovat výkony, ale udržovat se v kondici. cena a výkon je plně odpovídající. relativně tichý chod-dá se při tom poslouchat televize apd. spolehlivý. Používám téměř denně, přes den zejména při webinářích na pomalejší chůzi, v podvečer na sportovnější výkon
Skladný, lehký
Limitovaná rychlost
Pro rychlou chůzi a light běh perfektní
Dobře se skladuje. Plní účel.
Největší problém je ovladač - funguje na krátkou vzdálenost a na přímo, nelze ho mít na stole, navíc občas dělá přesný opak (+/-).
Přívod el. je poměrně vyviklaný už po rozbalení, snad to časem nebude vypadávat.
skladnost tichy chod pouzivame za spatneho pocasi
Jsem spokojená....stroj se dá v pohodě uklidit pod postel a je tichý , takže můžu u tv v pohodě nachodit km...
Jsem 50+, takže tempo do 6 km/hod. mi maximálně vyhovuje. Chodící pás je skladný a tichý, naprosto jednoduchý na ovládání.
Zatím jsem žádné nezjistila.
Naprosto splnil až předčil moje očekávání!
Dá se na něm chodit.
Přivezli ho už rozbitý, resp. ne zcela funkční - nefunguje měření rychlosti na displeji je a uvolňuje se kabel od napájení.