Recenze Klarfit Cycloon Mini Bike

Recenze Klarfit Cycloon Mini Bike

Zařízení Cycloon minibike od společnosti Klarfit je ideální posilovací zařízení pro ty, kteří mají málo prostoru nebo chtějí udělat při sedavých činnostech něco dobrého pro své tělo. Úplně jednoduše a téměř samo od sebe se trénuje Vaše svalstvo nohou a rukou - bez ohledu na to, zda jste v práci nebo doma. Díky motorovému provozu není nutné našlapování, nemusíte se soustředit na cvičení. Když…
Porovnat ceny 2 339 Kč

Freda19. prosince 2023

Motorek velmi pomáhá. Výborný na procvičení nohou, např.při oslabených svalech. Kvalita /cena dobrá. Zabírá málo místa. Je tichý.

Je křehčí, je možné rychlejší opotřebení některých součástek, např.ložisek. Je třeba jej umístit na neklouzavou podložku.

Skladný lehčí přístroj na procvičení nohou / rukou za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Nemohu to používat na vozíku a u postele mi z toho padají nohy, mám je špatné a neudrží se ve šlapkách.není to pro paraplegiky

Varianta černý
Registrovaný uživatel16. května 2022

Je skladný, mám ho pod stolem u počítače, buď šlapu sama a nebo si zapnu elektriku zapnu dálkové ovládání a nastavím čas jak dlouho chci šlapat. A nebo ho postavím na stůl a cvičím ruce. Tet když je hezky tak si to vemu ven a cvičím venku.

Všem doporučuji.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Babičce to pomáhá v pohybu

Bohužel, chybí český návod

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

jde v podstatě o něco jako malý motomed

chybí mu madlo pro přenášení