Náš kocour to miluje
Hodně aromatické (pro člověka :-))

Pamlsek KIWI WALKER Mrazem sušený tuňák je u zvířat velmi oblíbený pro svou chuť a vůni. Recenzenti oceňují kvalitu suroviny a dlouhou trvanlivost. Někteří však zmiňují tvrdost kousků a chybějící informace o dávkování. Celkově je produkt vhodný pro majitele, kteří hledají chutný a kvalitní pamlsek pro svého mazlíčka.
Náš kocour to miluje
Hodně aromatické (pro člověka :-))
Mojí feně ABT - devíti měsíční štěně to velmi chutná, může se po těchto pamlscích utlouct:-) Kvalitu exkrementů to neovlivňuje takže ok
Nikde jsem nenašla kolik kostiček denně může pes sníst (např, podle váhy, velikosti plemene atd.)
Určitě doporučuji, kvalitní, velmi chutné, krásně křupavé, a voní jako tuňák:-))))
Našemu psovi velmi chutná, jeden z jeho nejoblíbenějších pamlsků.
Voňavé. Naší fence moc chutná.
Moje fenecka je popelnice, sežere skoro všechno, co ji nabídnu, takže jsem se nebála, že by ji mňamky nechutnaly, každopádně mňamky jsou fakt super! Nabídla jsem i pejskovi, co má ted trochu nechuť k jídlu a rád si pochutnal. Kromě toho vydrží 2x tak dlouho než mnaminky s 90%+ masa s přídavkem glycerolu atp., takže tyhle rozhodně zdravější/kvalitnejsi
Sežral by celou krabičku najednou, určitě objednáme znovu.
Moc mu chutnají
Zdravé, chutné, kvalitní
Pejskovi moc chutná, doporučuji.
Kousky jsou velmi tvrdé
Moc chutná kočkám