Zázvor, objem 5 l, BIOVyrábí se za studena, z čerstvého, ručně lisovaného kořene zázvoru v BIO kvalitě. Vylisováním získáme žlutou, olejnatou a vysoce a štiplavou šťávu, kterou zahušťujeme cukrem.
Vyrábí se za studena, z čerstvého, ručně lisovaného kořene zázvoru v BIO kvalitě. Vylisováním získáme žlutou, olejnatou a vysoce a štiplavou šťávu, kterou zahušťujeme cukrem. Díky tomuto procesu je Syrob Zázvorový nejen chutný, ale i bohatý na zdraví prospěšné látky. Kitl Syrob Zázvorový se stal nejlepším nealkoholickým nápojem Libereckého kraje pro rok 2014. Odkud pochází zázvor, který zpracováváme Zázvor z několika posledních šarží jsme dovezli z Peru. Tento peruánský BIO zázvor je sice menší než běžně dostupný asijský zázvor, ale má sytější barvu a výraznější aroma. Díky tomu má náš Zázvorový Syrob svojí typickou chuť.