Hračka pro psa Recenze KiK Silikonový kartáček pro psy

Recenze KiK Silikonový kartáček pro psy

Silikonový kartáček pro psy je vyroben ze silného materiálu, který je odolný proti kousání a usnadní vám snadnější péči o zuby vašeho psa. Stačí jen nahoře nanést pastu a pejsek si už zuby vyčistí sám. Rozměry hračky jsou 14 x 10 x 4,2 cm.

lu.mari21. března 2025

Chtěla jsem aby měl můj pes zdravější zuby. Neumím posoudit čím by výrobek vynikal.. Je fakt, že jej pes okusuje denně. Ale to právě ukazuje, že není kvalitní. Po týdnu už je okousaný a nevím jestli nejsou ty ukousané kousky na škodu..

Hlavně jsem čekala, že výrobek bude dle obrázku pro dospělého psa a ne pro štěně. Pak tedy, že nedrží tvar a po týdnu je okousaný.

Nejsem spokojená s kvalitou na to, že levná tato hračka nebyla. A navíc jsem čekala na doručení mnohem déle a ještě ne na adresu, ale musel mi to vyzvednout syn v zásilkovně.

kucera.ticha26. dubna 2024

Tento produkt jsme si vybrali hlavně z důvodu odolnosti a pevnosti materiálu. Kolmá část (vlastní kartáček) je určitě dobrá, právě pro čištění zubů. Horší je to s částí podstavce.

Nedá se říci, že by šlo o výrobek ze silného silikonu. Zejména základna je měkká a proti kousání rozhodně odolná není. Náš 8 měsíční pejsek(yorkšírský terriér - 3 kg) ji bez problémů okusoval a bohužel tyto kousky polykal.

Právě z uvedených záporů vyplývá určitá nespokojenost

astachivova19. dubna 2024

není klad

je úplně na houby, nejde zasunout žádný pamlsek

vyhozené peníze

Registrovaný uživatel13. července 2023

Funguje, přidám k pastě sádlo a pes se muže zbláznit

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

vypadá to zajímavě