Vše funguje jak má. Hračka se líbila. Splnilo to očekávání

Vše funguje jak má. Hračka se líbila. Splnilo to očekávání
výdrž baterie
Přesnost střelby nic moc. Navíc člověk pak musí po celém bytě hledat náboje.
zbraň super
Je škoda, že k pěkné funkční zbrani dávají náboje, které ke zbrani (v tomtéž balení) nepatří - jsou široké a neprojdou hlavní.
Zkamané dítě v den svých narozenin.
Vypadá dobře
Nestřílí silně, ani přesně, baterie dlouho nevydrží.. tento nerf nebrat
Je to napodobenina original Nerf.Hračka po nainstalovani baterii nefunkcni.ani nevytlaci naboj.budu zasilat na reklamaci.
Vánoční dárek
hračka potěšila
náboje přímo k postoli nefungují, naštěstí jdou použít náboje z jiné nerfky
Vzhled
Na normální baterky se neustele seká(částečně vyřešeno koupí baterii camelion),které doporučují na internetu .Zhruba po 14 dnech posláno na reklamaci kvuli silnému chrčení motorku.
Koupený podobný sortiment jiné značky v supermarketu a mužu říct za pár korun lepší kvalita. Jsem zklamán
Zcela nefunkcni výrobek. PriceOrcan sice jakoby situaci byl ochoten řešit a požádal o videozaznam závady, ovšem ani to nejmenší možné video pak neproslo na jeho mail, třebaže z obycejneho gmailu odešlo.
Utratit další peníze a čas za nákup krabice na šmejd a poslani poštou s nadále nejistým výsledkem už jsem se neodhodlala, takže puška skončila v tridenem odpadu, PriceOrcan si nechá několik set korun za nic, a já si příště dám pozor, od koho nakupuju. :)