Byl to dárek pro mé dva vnuky, kteří byli nadšení, že z jedné stavebnice si můžou sestavit čtyři různé jezdící stroje, které mají motůrek a ovladač. Byla jsem pochválena za skvělý dárek. Radost jsme měli všichni. Děkujeme

Produkt byl zakoupen pro devítiletého chlapce. Líbila se mu kreativita, možnost obměny a že lze hotový výrobek pomocí ovladače rozpohybovat.
Je to šikovná hračka pro kreativní děti.
Děti se zabaví na dlouhou dobu
Při pohybu odpadávají kolečka. Skládání je docela těžké.
Kostky dobře nepasují, jsou křehké a lámou se. Postavíte jednu věc a konec, při pracném rozebrání se kostky polámou.
Vyhozené peníze
velice dobrá kreativní stavebnice
snadné sestavení podle návodu
Děti byly velmi spokojeny
Rozvíjí technické myšlení.
Přehledná nabídka, rychlost
hodnotím kladně, děkuji
bude to jako vánoční dárek pro 8 letého vnoučka,velmi rád něco montuje a to tato stavebnice bohatě splňuje
pěkný dárek pro malé kutily