Dřevěná hračka Recenze Kids Concept Člověče nezlob se Edvin

Recenze Kids Concept Člověče nezlob se Edvin

Klasická hra Člověče, nezlob se je v orignálním dřevěném provedení s figurkami v podobě zvířátek. Hra je součástí kolekce hraček Kids Concept Edvin, inspirované skandinávskou přírodou a zvířaty, které v ní žijí. Rozměry jsou 20 x 20 x 0,9 cm.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Odlomily se ouska a deska by mohla být větší děti mají problém trefit a nestrcit do figurky poblíž

Registrovaný uživatel10. června 2021

je nádherné!! Roztomilost hrajeme s manželem je bytelné a akorát do ruky vypadá kvalitně akorát velikost - trochu menší, než jsme zvyklí, ale je to právě skvělý klad :)

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Vnučce se moc libilo.

Registrovaný uživatel24. února 2021

Krásně zpracované Člověče nezlob se, které se líbí i dětem díky postavičkám zvířátek. Dospělí zase ocení, že je výrobek dřevěný, vydrží tedy větší nápor při manipulaci dětmi. Díky velikosti je desková hra skladná, vhodná i na cesty.

Jediným nedostatkem byla jedna trochu ošoupaná postavička a krabice měla trochu pomuchlaný roh. Mohlo se stát při přepravě. Nereklamovali jsme, jelikož i tak jsme byli z výrobku nadmíru spokojeni.

Tuhle deskovou hru doporučuji pro rodinu s dětmi.