Dry, 45,7 %, 0,7 l, země původu JaponskoTento unikátní japonský gin se vyrábí v Kyoto Distillery. Ki No Bi je vůbec první gin, který se produkuje v tomto městě a základem pro výrobu je rýžový destilát a celá řada místních bylin jako třeba Yellow Yuzu, Japanese Cypress, Freen Tea, bambus a Sanso Berries.
Tento unikátní japonský gin se vyrábí v Kyoto Distillery. Ki No Bi je vůbec první gin, který se produkuje v tomto městě a základem pro výrobu je rýžový destilát a celá řada místních bylin jako třeba Yellow Yuzu, Japanese Cypress, Freen Tea, bambus a Sanso Berries.
Botaniky jsou rozděleny do skupin základní, citrusové, čajové, kořeněné, ovocné a květinové. Každá skupina botaniky se destiluje jednotlivě až následně se míchají.
Aroma a chuť je květinová, aromatická s osvěžujícím Yuzu v popředí. Následně se vyvinou jemné zemité a dubové prvky s tóny zázvoru.