Recenze Kerbl Rustica kočičí bouda 57 x 45 x 43 cm
Kerbl Rustica kočičí bouda je vizuálně atraktivní a kočkám se v ní rychle zabydlí. Zpracování je většinou chváleno, ale někteří zákazníci upozorňují na nedostatečné zateplení a těsnost pro větší kočky. Pro základní ochranu před počasím a jako úkryt vyhovuje, pro zimní období je však vhodné boudičku dodatečně upravit.
Pěkný a hezký vzhled
Kvalitní zpracování
Snadná montáž
Kočky se v boudě rychle zabydlí
Dobře udělané detaily jako lamely ve vchodu
Pro větší kočky je bouda těsná
Dno má škvíry, může profukovat
Chybí zateplení pro zimní období
Dvířka mohou zadrhávat o podložku
Kvalita materiálu odpovídá nižší ceně
Pěkné vyrobené
Bouda je krásně zpracovaná. Jako místo pro úkryt před nepřízní počasí super.
Dvířka by měla být úplně u kraje, aby větší kočky měly víc místa na ležení a aby se tam vešel aspoň nějaký podsedák proti chladu.
Moc hezká kočičí boudička . Už jsem kocourům jednu koupila,jestli se jim bude líbit a teď jsem koupila druhou, aby měl každý svoji boudu. Škoda, že nejdou poslat fotky,aby všichni viděli,jak si kocouři bydlení užívají. Fakt super.
Jsem naprosto spokojená a hlavně, spokojení jsou kocouři. Jsou v suchu a teple.
Je moc hezká, kočka se tam vejde, nechybí návod na montáž i šrouby, lehce smontovatelná, předvrtané dírky na šrouby.
Nevhodná do povětrnostních podmínek, nezateplená.
Výborná masivní bouda hezky vypadající
Krásná
Boudička mě mile překvapila. Opravdu hezká, dobře udělaná. Otevíratelná stříška. Kočičce se dá dobře uklidit.
Domeček je pěkný na pohled, celkem skladný. Super jsou ty lamely ve vchodě. Zpočátku si s tím koťata nevěděla rady, ale dnes už jsou tam doma.
Nádherný domeček pro kočičku
hezký vzhled boudičky , pohodlí a prostor pro kočičku
Děkujem za kočičku:-))))
Kvalitní zpracování.
Na pohled je to hezké
kočka se tam vejde jen taktak, padací dvířka jsme museli odstranit, bojí se jich
Není to bouda na zimu, museli jsme ji zateplit a střechu pokrýt novou krytinou s přesahem.
Bouda nemá odklápěcí střechu
Za tu cenu jsem očekávala lepší kvalitu.
Krásná a lehce sestavitelná
jen pro jednu kočku
vchod nepříliš chrání před povětrností
dno nepříliš chrání od zemězimy
ano, ale jsou nutné dodělávky a tedy dodatečná investice, jako "výchozí" boudička vyhovující
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie,žiadne negatíva
Pěkná boudička za rozumné peníze. Snadné složení.
Zatím moc nezaujala, tak uvidíme časem :)
boudička je super
Díky otevírací střeše se dá bez problémů vyčistit a je tam skvěly navod na sestavení