Šampon Recenze Kérastase Bain Vital Dermo-Calm šampon

Recenze Kérastase Bain Vital Dermo-Calm šampon

Šampon Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm je produkt od výrobce Kérastase, který je známý svými kvalitními výrobky pro péči o vlasy. Tento šampon je speciálně určen pro ženy s citlivou pokožkou hlavy a normálními vlasy. Jedná se o šampon bez silikonů, který je navržen tak, aby uklidňoval pokožku hlavy, hydratoval ji a pomáhal ji udržovat v dobrém stavu. Jeho složení je také obohaceno o…

dchlubna18. února 2024

Kvalitní produkt

Varianta 1000 ml
Registrovaný uživatel3. června 2022

Hned po prvním použití je znát zklidnění podrážděné pokožky hlavy

Registrovaný uživatel24. února 2022

Po letech trápení s alergiemi na různé profi i drogistické šampony OPRAVDU SUPER ŠAMPÓN!!!Pokožka nesvědí a vlasy jsou krasné i lidé okolo mi říkají,že mám hezké vlasy.

Zvláštní vůně

Registrovaný uživatel8. června 2021

Odporucam pre ludi s citlivou pokozkou,uz po prvom pouziti zmena k lepsiemu.

Skvely sampon na citlivu pokozku.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Hned po prvním umytí výrazné zlepšení pokožky hlavy.

Registrovaný uživatel1. září 2019

Šampón je zatím vyhovuje nejvíce v porovnání s celou řadou dříve používaných šampónů.

Varianta 1000 ml
Registrovaný uživatel22. července 2019

nesvědí mě po něm hlava nevtíravá vůně pěkně pění i v malém množství

zatím nevidím používám 4 týdny

Mám starší, světlé, jemné vlasy co nerostou a vypadaly po dětech dost nezdravě. Konečky se mi netřepí, ale vypadají suše a "frizzy", kořínky se rychle mastí. Pokožka mě často svědí a občas se udělají lupy. Kerastase produkty zkouším cca rok, různé typy - vlasy se zlepšily, ale pokožka stále svědila. Dermo-Calm mám nyní poprvé - myslím, že na moje vlasy a pokožku trefa. Nic mě nesvědí (pokud nepoužiju kondicioner, ale jen olej nebo masku Chronologiste). Vlasy vydrží (včetně denního sportu) dva dny pěkné, svěží a moc nelétají. Vydrží docela dlouho, na polodlouhé vlasy používám tak čajovou lžičku šamponu. Jsem spokojená a koupím znovu.