Kuchyňský robot Recenze Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.704SI

Recenze Kenwood Titanium Chef Baker KVL85.704SI

Kuchyňský robot Kenwood se zabudovanou váhou vám ušetří čas i nepořádek při vaření či pečení. K usnadnění práce můžete využít více než 25 volitelných nástavců a aplikaci Kenwood World App, ve které najdete mnoho receptů k vyzkoušení. Klíčové vlastnosti - Variabilní ovládání rychlosti - Funkce Pauza - Nerezové metly - Mísy DuoBowl - Lehce ovladatelné rameno Light lift - Motor 1200 W Chytrý…

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

supr zatim se dělá jak má

Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Kovový

Chtěli jsme udělat knedlík z kila mouky a stroj při míchání běhal po lince jak splašený, manželka ho musela chytat aby nespadl na zem.

Budu vracet.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Je to už můj druhy robot stejné značky, první vydržel dlouhé roky. Tento je silnější , lepší příslušenství , chlebove těsto hněte jako nic ! Používám několikrát denně .

Zatím všechno funguje podle očekávání .

Vyber značek na trhu je veliký , rozhodování těžké , ale nelituji. Byla to dobra volba.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Krásný design, vše funguje já má.

Zatím jsem nenašla.

Registrovaný uživatel28. října 2022

tichý, silný motor, výbava

Registrovaný uživatel21. září 2022

Výkonný, robustní,hodně nástavců a možnosti,hezké provedení, super je zabudovaná váha,super je mlýnek, mixér -hezké skleněné provedení. Nastavitelná míchací metla,hnětací už nikoliv. Krouhače taky supr.

Hnětací metla by mohla být níže postavená,těsně nad mísou. Takhle se špatně promíchává těsto. Odšťavňovač na citrusy nefunguje jak má,neoštavnuje skoro vůbec.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Skvělá značka, kvalita, masivní celokovový stroj. 2 velké nerezové misky Všechny nástavce Krásně vypadá Dobře se ovládá

Čekala jsem víc otáček

Stejně bych si ho koupila znovu

Registrovaný uživatel29. května 2022

Doporučení od rodiny, recenze velmi dobré, jsem velmi spokojená , už jsem vyzkoušela obě mísy, šlehací metlu i hnětací hák .

Registrovaný uživatel15. května 2022

Spokojená tady není co vytknout

Registrovaný uživatel10. května 2022

SUPER robot

Registrovaný uživatel10. února 2022

Vše je ok, doporučuji tento robot.