Recenze Kenwood Blend Xtract SB055WG

Recenze Kenwood Blend Xtract SB055WG

Umixujte si z čerstvé zeleniny a ovoce zdravé smoothie nebo koktejly se stolním mixérem Kenwood Blend Xtract SB055WG. Mixér je vybaven kvalitními extrakčními noži, nabízí dvě rychlosti a funkci Puls. Klíčové vlastnosti - 300W motor - Dvěr rychlosi a funkce Puls - Nerezové extrakční nože - Dvě cestovní nádoby - Mytí nádob v myčce Stolní mixér Kenwood Blend Xtract SB055WG Díky dvěma cestovním…

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

mixer má velikost jakou potřebuji na jednu porci, dobře se s ním manipuluje, je vhodný i na cestování....používám mixer denně

pro mě žádné nedostatky

Registrovaný uživatel27. června 2021

Kenwood SB 055 sama používám denně, proto jsem stejný zvolila jako dárek,používám nejvíc v létě na ledovu kávu,běžně také používám na ořechy,jsou jak rozemleté a mixování omáček. Jednoduchá obsluha,během chvilky je hotové co potřebuju.Snadné mytí,nádobu dávám i do myčky.

Mám Kenwood SB 055 už 3 roky, stále bez potíží,určitě doporučuji

Registrovaný uživatel29. října 2019

Ctěli jsme něco na drcení ledu a výrobu ledové kávy. Je výkonný, ostré nože, jsme nadmíru spokojeni. Používáme ho v práci, takže denně několikrát.

Možná hlučnost, ale ani ta není nějak problémová.

Velice doporučujeme a koupili jsme si po 3 letech znovu ten samý typ na další pobočku, protože ten první pořád jede a pořád zvládá led i ovoce bez sebemenšího problému.

Registrovaný uživatel23. září 2019

Nádobky skvěle těsní, beru si s sebou na cesty. Rozmixováno během chvilky.

velmi hlučný