Recenze Kendamil 3 100% BIO

Vyzkoušejte prémiovou kvalitu batolecího mléka Kendamil. Vyniká svou jemnou a plnou chutí plnotučného mléka, spoustou vitamínů a minerálů a unikátní recepturou, která byla zdokonalována posledních 50 let.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kendamil 3 100% Bio je podle recenzí vysoce kvalitní kojenecká výživa s přírodním složením, která dětem chutná a vyhovuje. Rodiče oceňují její složení a chuť, i když někteří zmiňují vyšší cenu v porovnání s nákupem v zahraničí.

• Složení považované za nejlepší na trhu
  • Dobře chutná dětem
  • Přírodní sladká chuť bez přehnané sladkosti
  • Obsahuje kvalitní oleje
  • Dítěti vyhovuje a sedí
  • Vhodné pro miminka od narození
  • Vyšší cena v porovnání s nákupem v zahraničí

Registrovaný uživatel15. září 2021

Nejlepší UM ,které chutná jako mléko.

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

Kendamil Organic nakupujeme pro malého už od miminka. Z vyzkoušených mlíček se nám zdá nejlepší.

Registrovaný uživatel16. června 2021

Krasne vonia, dietatu chuti

Registrovaný uživatel13. června 2021

Složením absolutně nejlepší mléko na trhu, nemá konkurenci.

Registrovaný uživatel25. března 2021

tasty healthy super quality good oils natural sweet taste, but not too sweet we changed from Beba and it was a very good decision

price, at least 500 -550 Kc in CZE, in the UK it cost 360 Kc so if you buy more, it is worth buying from there

Registrovaný uživatel17. března 2021

Nejlepsi UM pro deti. Vyzkouseli jsme hodne druhu, Kendamil je bez debat cislo 1.

Jsme velmi spokojeni

Registrovaný uživatel5. března 2021

Nejlepší mléko. Jediné, které opravdu sedlo. Škoda že jsem po něm nesáhla jako první...