Funguje jak má. Mám již třetí a spokojenost. Po nějakých 10 letech přestal fungovat a hned jsem to poznal. Hned madam kuna navštívila mot. prostor.

Kemo M180 je podle většiny recenzí účinný odpuzovač hlodavců s jednoduchou montáží a nízkou spotřebou energie. Uživatelé oceňují jeho kompaktní rozměry a kvalitní zpracování, ale někteří zmiňují krátké připojovací kabely a nutnost dokoupit očka. Pro spolehlivou ochranu před kunami se jeví jako vhodná volba, i když ojediněle se objevují případy, kdy nezabránil poškození.
Snadná montáž, zatím bez návštěv škůdce :-)
Koupil jsem na základě kladných recenzí, pté co jsem v novém autě po týdnu nášel stopy kuny na krytu vzduchového filtru. Nainstaloval a zatím je klid.
Musí se dokoupit správná očka na konce drátů.
Zatím se žádná potvora v okolí neobjevila, i když předtím tam byla každý den.
Funguje, používám jen tento model.
Je to spolehlivý odpuzovač hlodavců, mám předchůdce M176, který naprosto spolehlivý.
S dobrým svědomím doporučuji k montáži do auta na odpuzování hlodavců.
Vůbec nevím, jak hodnotit? Všechny dosavadní plašiče do auta byly docela dost slyšet. Ale vždy jsem měl v autě stopy po opakované návštěvě kuny. Tento plašič vůbec slyšet není, tak to bude třeba dobré.
mám toto zařízení krátkou dobu
Mam to krátce. Zatim žádný problém.
Namontováno v autě.Uvidíme až jak se kuny začnou vracet do baráku,zda to proti nim pomůže.
Po instalaci bez kun.
-velmi malé rozměry
-snadná montáž
-indikační dioda a slot s pojistkou
-zařízení je v provozu i během jízdy, což ale není zřejmě na závadu
Zatím spokojenost, pravidelně parkuji v místech s výskytem kun, dosud motorový prostor bez návštěvy.
Tento produkt používám již několik let, není s ním problém Funguje .
Kuny už do aut nelezou
supr věc
Malé, snadná instalace. Zatím kuna nepřišla.
krátký - drát
Nízká spotřeba, neohrozí baterií.
Kvalitní výrobek.
Velice doporučuji.
Není co dodat, velmi dobrý výrobek za rozumné peníze.
Funguje to a to je hlavní.
Dobrá věc,jen malé očka na napojení k autobaterii