kvalitní a velmi praktické zařízení, snadná instalace

Kemo M100N je podle většiny recenzí účinný odpuzovač kun s kvalitním zpracováním a nízkým odběrem z baterie. Snadno se montuje a spolehlivě funguje, avšak u některých kusů se objevují stížnosti na nefunkčnost nebo krátké kabely. Pro většinu uživatelů je produkt vhodný, ale je třeba zvážit specifika konkrétního vozidla a potřeby.
kvalitní a velmi praktické zařízení, snadná instalace
Perfektní
Funkční, od te doby klid na všech mých automobilech
Za málo peněz může ušetřit spoustu starostí s překousanou kabeláží. Po několikeré montáži jsem nikdy nezažil, že by se zákazníkovi opakoval tento problém. I když je pravda, že teoreticky můžete narazit i na hluchou kunu :o). Pak je to jako s tím velorexem...aha, ten tady už dlouho nejel...
Jednoduchá montáž.
Nevím o ničem, ještě jsem nemusel reklamovat.
Od te doby co to mam v motorovém prostoru tak tam nemam kuny. Tento přístroj mam asi 5 let a protože funguje tak jsem objednal další do dalšího vozu
Myslím že funguje, s kunama je pokoj.
Krátké kabely na montáž, záleží na autu, ale musel jsem je nechat prodloužit.
jednoducha montaz
Mám ho v autě pár dní, tak uvidíme. Zatím kuna nepřišla. Před instalací jsem měla věčně okousané kabely.
Kvalitni Nemecky vyrobek, kontrolni dioda, kabelaz dobra i dostatecne dlouha.
Doporucuji, kuny zatim v aute nejsou.
Vypadá to, že odpuzuje.Nevim na jakou vzdálenost, zkouším.
V popisu na internetu ani v návodu není napsáno, zda se zařízení vypíná automaticky při nastartování auta. Zařízení nemá vypínač.
Z uvedených důvodů bych nikomu známému nedoporučil zařízení koupit.
od té doby co máme produkt namontovaný v autě, ani jedna kuna :-)
super produkt, spokojenost
snadná montáž
Nemůžu hodnotit tak brzo, zapojeno teprv první den
jeden už používám více jak rok a funguje perfektně
Nefunguje.Jsem naštvaný!!
stare ojete auto musis chranit , obalil jsem to jeste hlinikovou sitkou proti prachu a aby se k tomu nedostal hlodavec...nemaji radi sitky ...
Produkt super, snad bude působit a už mě zvířata nepřijdou nastvivit
Zápory žádné nejsou
Tri dni bol kľud a potom bola na návšteve capky po motore raz začas tam zavíta ale vyzerá že to kune vadí.
Zatím ještě plně neodzkoušeno.
Vše se teprve ukáže. Spíše mě překvapilo , co vše ještě musí člověk udělat aby útoky škodné co nejvíce eliminoval. Že nestačí jen nainstalovat elektronické zařízení .A že při použití elektronického zařízení bez předchozích potřebných ukonů může škodná v reakci na zařízení napáchat ještě více škod.Alespon to tak vyplývá z popisu výrobce.
Nefunkčný, pokazený