Odpuzovač zvířat Recenze Kemo M100N

Recenze Kemo M100N

Efektivní ochrana proti škodám, které způsobují kuny. Generuje agresivní ultrazvukový tón, který je kunám nepříjemný, a proto se mu vyhýbají. Vysoké ultrazvukové tóny nejsou pro lidi slyšitelné. Zařízení je napájeno z elektrické sítě automobilu 12 V a je určeno pro montáž do motorového prostoru.

dalibor.plischke4. června 2025

Za málo peněz může ušetřit spoustu starostí s překousanou kabeláží. Po několikeré montáži jsem nikdy nezažil, že by se zákazníkovi opakoval tento problém. I když je pravda, že teoreticky můžete narazit i na hluchou kunu :o). Pak je to jako s tím velorexem...aha, ten tady už dlouho nejel... Jednoduchá montáž.

Nevím o ničem, ještě jsem nemusel reklamovat.

milan.7424. května 2024

Od te doby co to mam v motorovém prostoru tak tam nemam kuny. Tento přístroj mam asi 5 let a protože funguje tak jsem objednal další do dalšího vozu

j.boran12. prosince 2023

Myslím že funguje, s kunama je pokoj.

Krátké kabely na montáž, záleží na autu, ale musel jsem je nechat prodloužit.

p.knot12. prosince 2023

jednoducha montaz

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Mám ho v autě pár dní, tak uvidíme. Zatím kuna nepřišla. Před instalací jsem měla věčně okousané kabely.

Registrovaný uživatel10. října 2023

Kvalitni Nemecky vyrobek, kontrolni dioda, kabelaz dobra i dostatecne dlouha.

Doporucuji, kuny zatim v aute nejsou.

Registrovaný uživatel4. října 2023

Vypadá to, že odpuzuje.Nevim na jakou vzdálenost, zkouším.

Registrovaný uživatel3. září 2023

V popisu na internetu ani v návodu není napsáno, zda se zařízení vypíná automaticky při nastartování auta. Zařízení nemá vypínač.

Z uvedených důvodů bych nikomu známému nedoporučil zařízení koupit.

Registrovaný uživatel12. června 2023

od té doby co máme produkt namontovaný v autě, ani jedna kuna :-)

super produkt, spokojenost

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

snadná montáž

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Nemůžu hodnotit tak brzo, zapojeno teprv první den

Registrovaný uživatel29. září 2022

jeden už používám více jak rok a funguje perfektně

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Nefunguje.Jsem naštvaný!!

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

stare ojete auto musis chranit , obalil jsem to jeste hlinikovou sitkou proti prachu a aby se k tomu nedostal hlodavec...nemaji radi sitky ...

Registrovaný uživatel17. října 2021

Produkt super, snad bude působit a už mě zvířata nepřijdou nastvivit

Zápory žádné nejsou

Registrovaný uživatel20. září 2021

Tri dni bol kľud a potom bola na návšteve capky po motore raz začas tam zavíta ale vyzerá že to kune vadí.

Registrovaný uživatel3. září 2021

Zatím ještě plně neodzkoušeno.

Vše se teprve ukáže. Spíše mě překvapilo , co vše ještě musí člověk udělat aby útoky škodné co nejvíce eliminoval. Že nestačí jen nainstalovat elektronické zařízení .A že při použití elektronického zařízení bez předchozích potřebných ukonů může škodná v reakci na zařízení napáchat ještě více škod.Alespon to tak vyplývá z popisu výrobce.

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Nefunkčný, pokazený

Registrovaný uživatel22. června 2021

Cena Zatiaľ od namontovania nebola žiadna kuna v motorovej časti, takže super. Malý odber z batérie auta(len 0,2A) Napojenie priamo z baterie auta(aj s poistkou)

Na mačky to nefunguje.Stále sa chodia vyhrievať v noci na motor.Aspoň im nechutia káble,lebo okrem capiek od blata a srsti čo tam zanechajú, nič nepoškodia... zatiaľ ;)

ODPORÚČAM VÝROBOK

Registrovaný uživatel19. února 2021

Účinný, funguje zatím spolehlivě kuně vadí. Zatím se vyhýbá sledoval jsem ji na kameře.

Krátké kabely.