Jsem na ni zvyklá, odhadnu už hustotu.Dobře se mi s ní pracuje. Trvanlivost neřeším , spotřebují vždy nejdéle do tří měsíců
Vyzkoušela jsem víc druhů ale tato je nejlepší

Vyzkoušela jsem víc druhů ale tato je nejlepší
Dobře se s ní pracuje, má skvělou konzistenci.
Super se s ním pracuje
Dobře se s glazurou pracuje.
Používám už dlouho a jsem moc spokojená. Někdy jen přimíchám pár lžic do bílků a je tato poleva pak hladší.
Je krásně hladká, vydrží i déle v misce ve stejné hustotě na další naplnění sáčku.
Namíchat hustotu musíte podle toho, nač ji potřebujete. Na malování perníčků sáčkem s úzkou špičkou a na roztírání polevy, aby byla poloprůhledná, jsem musela přidat více vody, než je v návodu.
Jednoduchá příprava. Zdobím s ní perníčky, které používám na ozdobení vánočního stromku a mám radost z toho jak krásně drží a neopadává.
Tvořily se mi v ní malé vzduchové bubliny, takže to malinko komplikovalo zdobení zvlášť jemnými linkami. Jinak super.
Spokojenost. Doporučuji.
snadná a rychlá příprava dle návodu
jednoduchá příprava
Snadná příprava glazury, žádné prosívání surovin, neucpávají se trysky zdobícího sáčku
V návodu je uvedeno velké množství přípravy glazury. Na 1 dávku perníčků ze 400g mouky stačí glazura ze 150g +3 PL vody.
dobře se sní pracuje a glazura vypadá dobře. Nemusí se přesívat, žádné kousky cukru, měla jsem král. glazuru, kterou jsem musela i 2krát přesívat. Tato to nepotřebuje
budu tuto glazuru ráda používat i příště
Královskou glazuru používám na zdobení perníčků a jsem s ní moc spokojená. Připravená k použití je za chvilku a odpadá zdlouhavé prosívání cukru na bílkovou polevu. Na perníčkách dobře drží.
Bezva výrobek.
směs připravena k použití - stačí pouze přidat vodu
produkt doporučuji ostatním zákazníkům
po zaschnutí téměř hladký podklad
při rozmíchávání malého množství nemůžu použít tyčový mixér a v polevě zůstávají krystalky cukru, které pak musím vyndavat.
dobře se s ní pracuje a cena je příznivá
používám ho vždy když peču perníčky
Lesklá a perfektně se s ní pracuje a jdou dělat i ozdoby na dorty
dobře se s ní pracuje
drží
dobře se barví
výborně se s tím pracuje
Výborné, doporučuji všem.
Jednoduchá příprava