Recenze Káva Ginevra Miscela Special

Recenze Káva Ginevra Miscela Special

Zrnková káva 1kg. Pravé sicilské espresso! Jedna z nejpopulárnějších směsí kávy Ginevra je velmi unikátní - zrna 100% Robusty ze 3 různých farem dávají vzniknout směsi ve stylu „staromódní“ italské kávy. Kávy s ohromující cremou, dlouhotrvajícím aroma a výraznou jemnou chutí. Káva Ginevra Miscela Special je vhodná především pro přípravu nápojů s mlékem, např.

svobodici.vh31. července 2025

Dobrá káva

Registrovaný uživatel31. října 2023

Silná, hořká, tmavá, upřímná. Kdo tohle požaduje, nebude jistě zklamán. Vůně je temná, zemitá, nic hladivého. Chtěl jsem to zkusit a dostal jsem všeho opravdu vrchovatě.

Klady budou považovány za zápory pro toho, kdo by očekával ovocité tóny a pestrou svěží vůni. Nic takového nehledejte.

Prostě hutná káva s krásnou krémou. Ta hrubá vůně může někoho překvapit. Používám i k míchání s jinými kávami pro podtržení výrazného dojmu.

Registrovaný uživatel18. července 2023

silná káva

Registrovaný uživatel3. července 2022

Chuťově velice dobrá káva .

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Silná, výrazná, ale není kyselá. Výborně se hodí na espresso. Dělá hustou pěnu.

Jedna z nejlepších káv co jsem ochutnal.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Je skvělá!

Registrovaný uživatel3. září 2021

Dala jsem na popis pri vyberu a popis kavy odpovida dokonale. Kava je vyborna, neni vubec kysela.