Granule mi byly doporučeny chovatelem.
Psovi chutnají.

Krmivo K-9 Selection Growth Formula je podle většiny recenzí kvalitní a chutné, s pozitivním vlivem na růst a kondici psů. Někteří zákazníci však zmiňují obavy z alergické reakce a složení, což je třeba zvážit při rozhodování o koupi.
Granule mi byly doporučeny chovatelem.
Psovi chutnají.
Během posledních deseti lety se jedná o velmi špatné krmivo, které je vyrobeno z přepálené kuřecí moučky. Toto škodí každému pejskovi. Nemohu doporučit toto krmení, protože můj pejsek měl silnou alergii nejen v uších!!!
Varuji všechny chovatele před těmito granulemi!!! Kupte raději svému pejskovi sušené maso a uděláte nejlépe pro něj i pro sebe:-)
Kvalita , a hlavně to chutná pejskovi
My už 12 let kupujeme k 9 a naši pesani jsou spokojeni.
Chutné, kompletní
Perfektní, určitě koupíme znovu
Velmi chutné granule
Stále chutné granule
Pro pejska vyvážená strava
kvalitní krmivo
Váha...cena
Výborné ve všech směrech :)
žádné jsme nezaznamenali a to krmíme dlouho :)
Doporučuji !! :) Pejskum chutná, prospívají, super bobek a jsou spokojení. Nekrmím dle gramaže, ale dle selskeho rozumu :) Pejsci jsou stastní a spokojení. Zalévam vlažnou vodou, obcas pridávám jeste losos olej. :) Vynikajíce se to doplnuje :)
Kvalita
Malé granulky, i pro plemeno typu jorkšír.
Kvalita.
Kvalitní granule za rozumnou cenu
Skvělé složení i dobrá cena... Naše Shih-Tzu je moc spokojená :)
Krmin k 9 sve psy uz 10 let a porad jim chutna
Rychlé dodání, velmi dobrá cena
dobrá cena
pro každodenní krmení, chutné
Vynikající výrobek, naši pejsci ho mají moc rádi
Objednáváme každý měsíc a jsme plně spokojeni s kvalitou i dodávkami.
Krmivo výborný
Štěně roste jako z vody OK.