Recenze JVC RA-E981B černý

Radiopřijímač JVC RA-E981B v černém provedení je multifunkční zařízení, které nabízí široké spektrum možností poslechu. Díky přítomnosti Bluetooth můžete snadno připojit svůj telefon nebo jiné zařízení a přehrávat hudbu přímo z něj. Jednou z hlavních vlastností tohoto radiopřijímače je možnost přijímat vysílání z internetových rádií. To vám umožní poslouchat stanice z celého světa a objevovat…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

JVC RA-E981B nabízí výborný zvuk a široké možnosti připojení, včetně internetového rádia s obrovským výběrem stanic. Uživatelé oceňují jeho funkčnost, ale upozorňují na problémy s dálkovým ovladačem a absenci češtiny v menu. Pro běžné použití v domácnosti je vhodný, zejména pro ty, kteří preferují internetové rádio.

• Kvalitní zvuk
  • Velké množství stanic a zdrojů hudby
  • Funkční výbava s internetovým rádiem, DAB, FM, USB, BT, AUX
  • Pamatuje si poslední nastavení i při vypnutém napájení
  • Jednoduché a logické ovládání
  • Dálkový ovladač má nízkou citlivost a vyžaduje přesný úhel
  • Chybí menu v češtině
  • Lesklý plast náchylný na otisky
  • Omezený počet naladěných stanic v FM a DAB
  • USB, sluchátka a AUX vstupy umístěné vzadu

Registrovaný uživatel6. června 2026

Velké množství zdrojů hudby a jiného obsahu

nemá konektor na ethernetový kabel., ale i přes Wi-Fi hraje dobře

Sidonius27. května 2026

Mám co jsem si vybral.

Registrovaný uživatel22. května 2026

Vzhled, zvuk

Ovládání neni úplně intuitivni, menu v AJ

Doporučuji, navic ok poměr cena a výkon

Jiří Stařík7. dubna 2026

Funkční výbava Umí zobrazit sílu a kvalitu signálu, zaplněnost mezipaměti Silný tuner Plnohodnotný dálkový ovladač Jednoduché ovládání Podpora českých znaků, rds i obrázků Kvalita reprodukce Manuální ekvalizér Výstup nejen na sluchátka, ale také pro externí repro Podporuje aplikaci UNDOK Zvládá bez potíží streamy v nejvyšší kvalitě Má wifi 5 gHz Má bluetooth Český návod v balení

USB, sluchátka, AUX in, AUX out vzadu Lesklý plast Mohl mít Češtinu

Mám jej zatím krátce, nicméně jsem plně spokojen a rádio splnilo mé očekávání.

svarc.lada10. ledna 2026

Splnil všechny očekávání

Registrovaný uživatel23. října 2025

Pamatuje si poslední nastavení i při vypnutém napájení.

Univerzální radiopřijímač "pro všechno".

praha.karlin28. srpna 2025

super zvuk, velké množství stanic

naladit a seřídit trvalo déle, nemám VŠ, pouze 7 obecných, ale povedlo se

spokojenost veliká

Zadys6715. května 2024

Kvalita, provedení, ovládání

Slabší zesilovač,do kuchyně stačí.

Registrovaný uživatel1. května 2024

Funguje jak má, překvapivě kvalitní zvuk

Špatné ovládání dálkovým ovladačem, přes aplikaci bez problému.

Dobry poměr kvality a ceny. Jsem spokojena

caly3. března 2024

Umí vše co je dnes požadováno.

Nemá češtinu

pavll4. února 2024

Výborný zvuk Vzhled Dálkový ovladač skoro na všechny funkce Možnost ovládat mobilem aplikací Možnost usínat s vypnutím a budík Po výpadku energie neztrácí paměť se stanicemi Displej je dostatečně veliký a v noci neoslňuje Připojení přes BT z mobilu se neseká

Rádio FM naladí málo stanic i v 1 patře DAB rádio naladilo max. 17 stanic, pouze ČRO Na dálkovém ovladači chybí možnost posouvat kanály pouze klikem nahoru+ / dolů-, pouze volba číselná, nebo přes seznam. Není menu v češtině, ale je jednoduché a logické DO musí mířit na přijímač v určitém úhlu, ale není to tak hrozné

Původně jsem vybíral rádio aby na něm bylo DAB, FM, USB, BT, AUX, no prostě všechny možné vstupy a internetové rádio bylo jako bonus ale to jsem primárně nepotřeboval. Po vyzkoušení musím říct, že FM i DAB naladí minimum stanic a přitom jsem v prvním patře a podmínky pro signál tu jsou všeobecně dobré. Nakonec používám hlavně internetové rádio, kde je skutečně nepřeberné množství stanic, dokonce najdu svoje oblíbené skupiny, které mají svoji stanici a tím nemusím použít flešku s danou kapelou :-) Nevýhodou je, že musí být v dosahu routeru. Čas se také nastavuje z DAB nebo netu, ale volba v nastavení s vypnutou sítí pro úsporu energie při vypnutí se nevyplatí, protože pak zapnutí s naskočením stanice trvá 20s, s trvale zapnutou sítí jsou to 2s. Pokud bych vybíral příště, zaměřil bych se hlavně na možnosti internetového rádia, ale toto mi i tak stačí.

Registrovaný uživatel9. ledna 2024

Nemá chybu. Vše super.

Registrovaný uživatel3. října 2023

jsem spokojen až na dálkový ovladač, který funguje špatně

Dálkový ovladač je málo citlivý, občas nefunguje

Registrovaný uživatel18. července 2023

Super rádio, kvalitní zvuk, nekonečné množství stanic všech žánrů z celého světa.

zatím jsem žádnou negaci nenašel

Perfektní rádio dnešní doby za solidní cenu.

Dan2. července 2023

jsem strašne spokojen z touhle hraci bednu ona hra i za tmy ,proste za jedna!!!!!!!!