Hra pro PlayStation 4 Recenze Just Dance 2022 PS4

Recenze Just Dance 2022 PS4

Just Dance 2022 je ultimátní taneční hra, která obsahuje 40 nových písní, které obohatí již tak rozsáhlou hudební knihovnu. Mezi vybranými skladbami najdete také Believer od Imagine Dragons, Level Up od Ciara nebo Nails, Hair, Hips, Heels od Todrick Hall. Tradiční herní módy, které známe z předchozích ročníků nebudou chybět ani v tom novém. Těšit se můžete na tančení s přáteli před obrazovkou v…

judita.basusova30. ledna 2025

Nebyla jsem obeznámena, že hra a PS4 nestačí. Zatímco hra mě vyšla na 1000,- Kč, k tomu nutná kamera by mě stála dalších 4000,- Kč. Takže hra leží v šupleti.

tomas.koranda5. února 2024

Hra sama o sobe bezi na PS5. 3 davam za ty nervy se zprovoznenim. Mobilni aplikace uz pro verzi 2022 neni ke stazeni a nova s ni nefunguje. Takze se musi sehnat PS4 kamera a k ni adapter do PS5. Od Sony se adapter neda koupit. Prvni adapter nefungoval, druhy nastesti uz ano. Kamera pro PS5 taky neni podporovana, asi kvuli VR.

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Zboží mi po více jak měsíci stále nedoručili. Skvělý dárek k vánocům.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Zábava Mega Dance floor Level Známé písničky

Just dance 2023 není na PS4

Velmi vynikající hra Ale prosimvás vyrobte Just dance 2023 i na PS4

Registrovaný uživatel11. března 2022

Super hra pro děti i dospělé u které se spolu protáhnou a nesedí jen u konzole.

Pro PS 5 jsem musel pořídit hru pro PS4 protože PS 5 nemá kameru s pohybovým čidlem a tak se musí použít starší kamera a adaptér pro PS 5.