Přírodní produkt Recenze Joalis Spirobor 50 ml

Recenze Joalis Spirobor 50 ml

Joalis Spirobor je doplněk stravy ve formě kapek s rostlinnými výluhy. Preparát je určen ke stimulaci obranyschopnosti organismu s důrazem na borelie, které vyvolávají akutní i chronické infekce, vytváří infekční ložiska a poškozují např. kloubní systém a mnohé jiné struktury. Česnek setý podporuje přirozenou obranischopnost organismu, především imunitního systému.

Registrovaný uživatel24. června 2023

prevence přisátí klíštěte

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Pomáhá mi vyčistit se po borelióze, cítím se mnohem lépe

Registrovaný uživatel9. října 2022

Pomohl mi na doporučení homeopatky

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

bolest nervu v levé noze se zmírnila

LenkaX20. července 2022

Jednou za čas když se projeví borelie mi pomůže s příznaky a bolestí kloubů.Ted mi pomohla asi po 2 týdnech užívání výrazně na bolesti obou pat -borelie.První výsledek se projevil 2. den .To mě paty přestali bolet úplně ale pak se to vrátilo ale v mírné formě.Ale chtělo by to brát opakovaně , protože borelka se fikaně schovává. Nic mi zatím tak rychle nezabralo jako tyto info kapky.

Velká pomoc.Určitě lepší jak antibiotika ,která borelie rozestřelí do celého těla .

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Už jednou mě na 2 roky zbavil boreliozy

přípravky joalis mě zbavili alerxií i na čas boreliozy

Registrovaný uživatel12. února 2021

Neužívám to dlouho ale cítím že na klouby to účinkuje nebo se mi ulevilo. Uvidíme později. Tento produkt mi doporučila moje obvodní doktorka. Užívám pravidelně denně.

Nemám zatím žádné.

Možná ho budu užívat delší dobu. Uvidím. Zdraví Vicianová

Registrovaný uživatel12. listopadu 2020

Pro ty, kdo věří informační medicíně, skvělé na potlačení borelií.