Dobré zpracování, syn si na ni diky stupinku sam vyleze a zase sleze (uz zadne vysazovani)
Nechali jsme si usit potahy na podsedak...puvodni neni stahovaci a byl by brzy špinavý

Jitro Klasik rostoucí židle je podle recenzí kvalitně zpracovaný a stabilní produkt, který vyhovuje dětem i dospělým. Vyniká variabilitou nastavení a pohodlností, i když se u některých kusů objevuje potřeba dotahování šroubů. Vyšší cena je vyvážena dlouhou životností a spokojeností uživatelů.
stabilní
Perfektní. Pohodlná pro děti i dospělé. Pěkný design.
Skvělá židle pro děti, dá se výškově nastavit, jak sedák, tak i podnožka, krásné barvy, stabilní, dítě často stojí jen na podnožce.
Kupovali jsme současně dvě, jedná šla krásné sešroubovat, vše sedělo, druhá se trochu kývá a šrouby jsou trochu delší, trčí.
Kupovali jsme pro budoucího prvňáčka, snad se osvědčí. Nyní využíváme u jídelního stolu a mohli jsme koupit již dříve. Kluci teď alespoň nemusí klečet na kolenou, aby dosáhli na stůl.
Stabilita, pevná konstrukce, kvalita lakování, jednoduchá montáž, přehledný návod, rychlé dodání.
100% výrobek a dodavatelský servis
Skvělá doporučuji!
stabilní
kvalitní provedení
pohodlná
4 letý syn si na ní rychle zvykl a oblíbil si jí. Konečně nám už pěkně sedí u stolu a jídla. Židle je pěkně a kvalitně zpracovaná, takže doufáme, že synovi vydrží ještě dlouhá léta.
Jo, a paní Romana Maternová z firmy Jitro (majitelka?) je super! Řešili jsme s ní drobnou reklamaci, nebo spíš nedorozumění, a vše bylo promptně a k naší spokojenosti vyřešeno. Rozhodně oceňuji tento pozitivní přístup.
Uz mame 3 a jsme s nimi naprosto spokojeni.
Nosnost
Nepratelný potah
jednoduše se skládá, krásná, syn je na ní velmi spokojený a to jsem si nebyla jistá, jestli na ní bude chtít sedět. doporučuju a nelituju investice
super, jistota, opěrka,lehká, snadná a rychlá úprava dle potřeby
snad jen cena, klidně bychom užili 2 :))
Stabilní, velká nosnost, pěkné provedení
Stabilní, kvalitně provedená židle, vypadá dobře.
Látkový polštářek už po pár použitích není světlý, omyvatelná verze by asi byla lepší :)
Kvalitni provedeni, pevna
Snad jen vyssi cena, ale nelituji koupe
Doporucuji, koupim i pro druhe dite.
Velikost jako klasicka zidle. Stabilni, vyleze na ni i mensi dite. Podperka na nohy.
Drobnejsi dite ji neodsune a ani se neprisune ke stolu.
super pohodlná, stabilní židle
ne úplně srozumitelný návod, i když dost podrobný, ale nakonec jsem to zvládla smontovat sama
Krásná stabilní židle. I pro školačku velmi pohodlná.
Perfektní provedení, variabilita podle věku dítěte, stabilita
zatím neznám, možná by mohla být levnější
všechny 4 vnoučata si jí užívají
Krásná, praktická židlička. Hodí se jak k jídelnímu tak i k psacímu stolu. Aby jsme je nemuseli pořád přenášet, přemýšlíme nad objednání další.
Židlička je vynikající výrobek. Vlastní ji všechna naše vnoučata. Je používána denně u pracovního i jídelního stolu. Chlapec ji používá od dvou let, sám na ji vyleze. Bez problému slouží i devítileté dívce. U dětí je velmi oblíbená..
Trochu mi vadí, že nemá v opěrce pohodlnější prostor pro přenášení.
Výrobek je výborné řemeslné i estetické kvality, je praktický a u dětí velmi oblíbený.. Možná se rodiče bojí výrobek kupovat pro jeho netradiční tvar, ale určitě nebudou litovat , pokud se rozhodnou jej zakoupit.