Popis výrobku Výhody použití produktu na pásce: ✔ Zjednodušený postup pro aplikaci plničku. ✔ 100% využití přírodního střeva. ✔ Úspora času v procesu výroby masa. Přírodní vepřová střeva v krátkých délkách jsou ideální pro výrobu domácích produktů.
Informace o Jelux Vepřová střeva 22/24 na pásce 10 m
Popis
Popis výrobku Výhody použití produktu na pásce: ✔ Zjednodušený postup pro aplikaci plničku. ✔ 100% využití přírodního střeva. ✔ Úspora času v procesu výroby masa. Přírodní vepřová střeva v krátkých délkách jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy. Příprava střev před naplněním náplní: Před použitím vyjměte střevo ze síťky, ale nesnímejte je z pásu. Sůl zvenku i skrz proužek důkladně opláchněte pod tekoucí vodou. Střevo na proužku namočte asi na dvě hodiny do vody o teplotě nepřesahující 35 °C. Po této době by se mělo přirozené střevo volně pohybovat po pruhu, na kterém je umístěno. Konec proužku se střevem nasadíme na nálevku plničky o vhodném průměru odpovídajícím ráži přírodního střeva. Jedním pohybem ruky směrem k plničce proužek vyjmeme/vytáhneme. Střevo umístěné na nálevce se na konci zaváže a můžeme začít plnit nádivkou. Uložení střev po otevření: Vypláchnutá střeva je třeba osušit papírovou utěrkou. Poté