Popis výrobku Ovčí střeva se vyznačují vysokou pružností, díky níž se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře), což zabraňuje ztrátě chuti klobás. Ovčí střeva patří k nejjemnějším střevům, používají se k výrobě vařených a uzených klobás, párků a párků. S ohledem na naše zákazníky jsou produkty JELUX vždy čerstvé a správně…
Popis výrobku Ovčí střeva se vyznačují vysokou pružností, díky níž se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře), což zabraňuje ztrátě chuti klobás. Ovčí střeva patří k nejjemnějším střevům, používají se k výrobě vařených a uzených klobás, párků a párků. S ohledem na naše zákazníky jsou produkty JELUX vždy čerstvé a správně kalibrované.