<h1>VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ</h1><h2>VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ</h2> <p><b>➡ Přírodní vepřová střeva Premium</b> kalibrovaná 26/28. Ideálně se hodí pro domácí uzené, vařené, vařené a sušené výrobky.</p> <p><b>➡ Vyrobeno v Polsku z domácí porážky.</b> Tato střeva se vyznačují vysokou pružností, odolností proti praskání a jsou vybírána tak, aby byla zajištěna…
Informace o Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m
Popis
VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁVEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ ➡ Přírodní vepřová střeva Premium kalibrovaná 26/28. Ideálně se hodí pro domácí uzené, vařené, vařené a sušené výrobky. ➡ Vyrobeno v Polsku z domácí porážky. Tato střeva se vyznačují vysokou pružností, odolností proti praskání a jsou vybírána tak, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita.✅ Vepřová střeva se nejčastěji používají pro slezskou, podwawelskou, loveckou, obecnou, toruňskou klobásu apod. ➡ Užitečné údaje: doporučená velikost trychtýře - 16-22 mmspotřeba na kg masa – cca. 1,5-2m➡ PŘÍPRAVA STŘEV PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ: Střeva je třeba opláchnout pod tekoucí vodou a poté je namočit asi o cca. 3-4 hodiny ve vodě o teplotě nepřesahující 35 °C.Zhruba v polovině namáčení je třeba vodu vyměnit za čerstvou.✅ SKLADOVÁNÍ STŘEV PO