Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
  • párek, klobása, špekáček Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m
  • párek, klobása, špekáček Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m
párek, klobása, špekáček Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m

Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
<h1>VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ</h1><h2>VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ</h2> <p><b>➡ Přírodní vepřová střeva Premium</b> kalibrovaná 26/28. Ideálně se hodí pro domácí uzené, vařené, vařené a sušené výrobky.</p> <p><b>➡ Vyrobeno v Polsku z domácí porážky.</b> Tato střeva se vyznačují vysokou pružností, odolností proti praskání a jsou vybírána tak, aby byla zajištěna…

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Allegro.cz
Hodnocení
91% (50 083)
  • Skladem
  • Doprava od 49 Kč
  • Doprava od 49 Kč
Skladem
Cena
228 Kč
Ziner.cz
Hodnocení
Přidat hodnocení
  • Do 3 dnů
  • Doprava zdarma
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava zdarma
  • Osobní odběr zdarma (1)
Do 3 dnů
Cena
275 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
228 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
07. 11. 202516. 11. 202526. 11. 202505. 12. 2025220 Kč235 Kč250 Kč265 Kč280 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Jelux Premium vepřová střeva 26/28 20 m

Popis

VEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁVEPŘOVÁ STŘEVA 26/28 EX 20 M PREMIUM POLSKÁ ➡ Přírodní vepřová střeva Premium kalibrovaná 26/28. Ideálně se hodí pro domácí uzené, vařené, vařené a sušené výrobky. ➡ Vyrobeno v Polsku z domácí porážky. Tato střeva se vyznačují vysokou pružností, odolností proti praskání a jsou vybírána tak, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita.✅ Vepřová střeva se nejčastěji používají pro slezskou, podwawelskou, loveckou, obecnou, toruňskou klobásu apod. ➡ Užitečné údaje: doporučená velikost trychtýře - 16-22 mmspotřeba na kg masa – cca. 1,5-2m➡ PŘÍPRAVA STŘEV PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ: Střeva je třeba opláchnout pod tekoucí vodou a poté je namočit asi o cca. 3-4 hodiny ve vodě o teplotě nepřesahující 35 °C.Zhruba v polovině namáčení je třeba vodu vyměnit za čerstvou.✅ SKLADOVÁNÍ STŘEV PO

Parametry

VýrobceJelux
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategoriePárky, klobásy, špekáčky
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
1. srpna 2025
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení

Párky, klobásy, špekáčky Jelux