Cena/výkon
Drží v uchu při sportu

Cena/výkon
Drží v uchu při sportu
Extrémně nepohodlné
Při prvním spuštění perfektní zvuk, velmi hlasitý, čistý, ale hned druhý den již nešlo zvuk zesílit, hrají jak na nejnižší hlasitost a nejdou nijak ovládat. Velmi velké zklamání, zase jen "značka" jinak k ničemu.
Pěkný design.
Dlouhá výdrž baterie
Vyměnitelné nástavce
Zvuk celkem nuda.
Slabé basy i při vetším zatlačení do ucha.
Sluchátka vypadavají z uší.
Vyšší cena.
drží i při běhu - 5 km
výborný zvuk
výborné ovládání
propustnost zvuku lze nastavit
dlouhá výdrž baterie
Nemají svou aplikaci
Podtlak v uších občas
Za mne 95 procent , poměr cena a kvalita je vynikající .
Hodnotím po 2 měsících běžného používaní plus běh a fitko ,
Reklamuji leve sluchatko - problem se sparovanim a pozdeji se zacalo po sparovani i odpojovat. Snad jen vadny kus.
Čekal jsem dobrý zvuk, ale hrajou jako špunty za 200,- a to od sluchatek za 3000,- nechcete.
- kvalitní materiály použité jak u sluchátek samotných tak u jejich dobíjecí stanice
- vizuálně pěkná sluchátka
- po hodině nošení tlačí v uchu (i přes výměnu nástavců za menší), do značné míry subjektivní, ale v porovnání s jinými sluchátky nejsou moc pohodlná
- při běhu/pohybu se projevuje jejich váha - zatěžují ucho
- zklamal mě zvuk sluchátek a propagované basy - bohužel zvuk sluchátek je pro mne srovnatelný se sluchátky ve výrazně nižších cenových úrovních (do 1000 Kč)
Celkově zklamání. Vzhledově pěkné, provedení sluchátek i nabíjecího boxu působí kvalitně - kvalitně použité materiály. Nicméně použité materiály se projevují ve váze sluchátek a jejich velikosti - při běhu je v uchu vnímám jako něco nepřirozeného. Asi jsem měl velké očekávání od jejich zvuku - pro mne je zvuk srovnatelný se sluchátky v nižších cenových kategoriích.
—dlouhá výdrž baterie
—ergonomie (dobře sedí);
—dostatek nástavců, které se dají kombinovat
—skvělá nabíjecí krabička
—větší velikost (s menší hlavou, půjdou hodně vidět :D)
Maximálně spokojen.
Velká variabilita nástavců.
Výborný zvuk.
Zvuk jedinecny
Proste presne na treninky
Pro ty ,co delaji jakykoliv sport
Super drzi
Velikosti S , M a L spuntu ,takze sedi vsem
Vodotesnost
K apple lepsi jak airpods