Radiopřijímač Recenze JBL Tuner XL

Recenze JBL Tuner XL

V kuchyni při vaření, v kanceláři nebo během odpočinku na zahradě. Teď můžete poslouchat své oblíbené stanice DAB/DAB+/FM kdekoli. Stylový JBL Tuner XL je výkonné rádio s výjimečným zvukem, Bluetooth a 15 hodinami přehrávání. Své oblíbené stanice rychle naladíte díky 5 tlačítkům předvolby a velkému LCD displeji s posouváním textu, který přináší snadno čitelné informace o stanicích.

martin.kunt21. července 2025

Dobrá koupě!

Drahos.calik13. května 2024

Hraje hezky, čistě, dobré basy.

Na velikost přístroje a reproduktoru slabý výkon.

Po druhé bych nekoupil. JBL 2 je o dost levnější , má sice menší výdrž baterie ale ve srovnání co do hlasitosti hrají stejně. Mám oba a za mě zklamání , za tu cenu jsem čekal víc

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

za ty peníze = kvalita (hlavně zvuku). Aktuálně asi top na trhu

Registrovaný uživatel14. srpna 2023

Příjemná výdrž baterie

Registrovaný uživatel10. února 2023

Mohl by být hlasitější.

Vystouplá tlačítka nejdou rozpoznat. Vystouplé číslice jsou ve stejné černé barvě.

Jinak vynikající produkt.

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Čistý zvuk

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

skvělý zvuk , silný příjem FM signálu, kompaktní rozměry

těšil jsem se na čistý příjem přes DAB+ , bohužel krom ČRO tu nic jiného digitálně nechytnu, což není chyba přístroje. Škoda že nejde ovládat dálkově , či přes mobil

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Parádní zvukový projev, postačí i na menší narozeninovou oslavu

Registrovaný uživatel23. března 2022

FM tuner, DAB +, výdrž baterie.

V porovnání JBL TUNER 1, který je podstatně menší, bych očekával větší dynamiku. Mne neoslovil, vráceno.

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Jbl je prostě super

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Kvalitni tuner,dlouha vydrz na baterie,zvuk je proste JBL,kdo zna,vi. Tlacitka jsou dostatecne velka,kupoval jsem pro 75 letou pani a je spokojena.

Tlacitka by mohla byt probarvena aby na ne bylo videt i ve tme a displej by mohl mit vetsi jas,venku vpodstate neni videt.

Doporucuji,i pres male nedostatky je to topkovy produkt.

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

Skvělí zvuk,baterie vydrží opravdu 15 hodin,je i vodotěsné ale sám jsem to nezkoušel.

Je hladké a těžké mohlo by mít popruh.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Super hraje. ! Dobře chytá stanice.

Fajn společnik

Registrovaný uživatel13. července 2021

Dobrý zvuk

Zatím je v provozu krátkou dobu.

Registrovaný uživatel22. června 2021

jbl , kvalita

doporučují i přes vysokou cenu

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

poslouchám ho na zahradě už mne otravovalo stále natahovat a zakopávat o elektrický kabel ke starému rádiu.JBL problém vyřešil.Vydrží hrát při střední hlasitosti 3 odpoledne.Dobře šíří zvuk do prostoru při méně než střední hlasitosti.Překvapil mě zvukový výkon na tak malý přístroj hraje jako o poznání větší hudební přijímače.Skvěle chytá FM I DAB+ frekvence.dobré je také uložení až 10 oblíbených stanic do paměti,hraje i když se právě nabíjí.Poslouchám ho denně uvažuji o jeho menším bráškovi do koupelny na poslech při ranní hygieně.Nelituji ani vyšší ceny fakt stojí za to

Škoda že nemá nějaké poutko nebo úchyt pro lepší uchopení při přenosu, musím ho raději vzít oběma rukama aby se nevysmíkl z ruky protože vzhledem k vestavěné baterii něco váží ale na druhou stranu je zase stabilní

Celkově splnil mou představu dokonce předčil.