Recenze JBL Tuner 3

JBL Tuner 3 je přenosné digitální rádio, které kombinuje klasické FM a DAB+ rádio s moderními technologiemi. Rádio váží 500 gramů, což z něj činí snadno přenositelný a praktický doplněk na cesty, do přírody, k bazénu či do domácnosti. Vestavěná baterie umožňuje až 15 hodin nepřetržitého poslechu bez nutnosti nabíjení, což oceníte zvláště mimo dosah elektrické sítě. Díky výkonu 7 W poskytuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

JBL Tuner 3 nabízí vynikající zvuk a kvalitní zpracování, přičemž jeho kompaktní rozměry a snadné připojení z něj činí ideální volbu pro mobilní použití. Někteří uživatelé však zmiňují slabší výdrž baterie a složitější ovládání, což je třeba zvážit při intenzivnějším používání.

• Kvalitní zvuk s výraznými basy
  • Malé rozměry a lehká konstrukce
  • Snadné připojení přes Bluetooth
  • Stabilní přenos signálu
  • Dobré zpracování a design
  • U bílé varianty se povrch snadno zašpiní
  • Slabší výdrž baterie
  • Složité ovládání
  • Nedokončená aplikace pro ovládání
  • Horší manipulace s anténou

jardagergic25. srpna 2026

Skvělá kvalita zvuku pro rozhlasové vysílání.

chrastovav23. srpna 2026

Maly, skladny, vyborny zvuk, jednoduche sparovani s mobilem, jednoduche ovladani. Na prilezitostne hrani v kuchyni naprosto idealni

Urcite doporucuji

pancucha21. srpna 2026

vše dle očekávání

rneubauer10. srpna 2026

Krásný zvuk

Registrovaný uživatel24. června 2026

Vše super, kromě aplikace. Nádhera je, pokud jsou dva stejné. To je Stereo! I z rádia! Na obou displejich, se ukazuje stejná stanice i hlasitost a jedno z radii řídí i to druhé. Stačí vytáhnout anténu pouze u jednoho ridiciho rádia. Zobrazuje stavy baterii, u obou. Super basy, na tak malé přístroje.

Nedokončená aplikace. Nezobrazuje ladění a uložení stanic. Lze ovšem ladit kliknutím na šipky v aplikaci. Zvuk hlasitost jde jen při přehrávání obsahu z mobilu. V APLIKACI není.

PAVLUS.515. června 2026

Hraje super Nejlepší ze všech tunerů jbl

Rozhodně doporučuji

Petrspinler14. května 2026

Při porovnání s jeho předchůdci tuner 1 a 2 toto se suverení výtěz jak ve zvuku tak v citlivosti která mě nejvíc zajimá ,uvnitř je tzv zezilovač D který vyzařuje rušení stanic rádia ,toto je skvěle sprácováno a odrušeno ,to se nedá ovšem říci o jiných známých značek ktrý to neřeší .Klobouk dolů.je to pro mě velký zázrak techniky na tak malé stvoření pracujicí na 4,2 voltů .předovby super ,Také si cením spuštěním stoje na jedno zmáčknutí a vypnutí na jeno zmáčknutí tlačítka ,toto také nemají dražší strje .ktomu musí být i sořitější konstrukce a dražší . .Cena odpovídá kvalitě tak jak jsou u JBL zvyklí .mohu porovnávat i Bt reprroduktory.

Horší manipulace na kloubu antény ,to je maličkost.

simunkovamon24. dubna 2026

Malé,všude se vejde, lehké

Složité ovladani

Koupila bych znovu

m.vyskocil7119. února 2026

Signál DAB radia, zvuk, hlasitost, ovládání, celkové zpracování velmi pěkné.

Slabší výdrž baterie.

Asi nic lepšího se koupit nedá, měl jsem takových několik.

zimova.hanka17. února 2026

Výborný hutný zvuk, snadné připojení bluetooth, stabilní připojení, pokud jde o baterii, záleží na intenzitě používání. Používám krátce, baterie mi tak vydrží i týden.

Zatím jsem žádné nenašla.

Rozhodně doporučuji. Maličký přístroj s velkým zvukem a hezkým designem.

danpustka16. února 2026

JBL je prostě nejlepší,

baterie je asi nejslabší článek,

Registrovaný uživatel9. ledna 2026

Vynikající zvuk