dlouhá vydrž baterie od zakoupení (sem jestě nenabíjela)
občas je potřeba sluchatka vypnout a zapnout když jsou připojeny protože preskakuje zvuk, potom se vse urovna a vse je v poradku

dlouhá vydrž baterie od zakoupení (sem jestě nenabíjela)
Jsem letitý uživatel sluchátek jako HIFI -sta., Použití především KOSS, LG. Havit a jiné! JBL hodnotím jako opravdovou špičku v poměru výkon/cena. Není nutno nastavovat EQ, basy, výšky vyvážené, opravdu solidní .Doporučuji. Nosí se pohodlně, i když to je určitě otázka zvyku, dal jsem jim přednost před špunty. Fajnšmekry určitě překvapí!
Negace žádná!
Vis klady!
Za mě spokojenost.
Potřebovala bych je ještě o kousek zmenšit. Mám nějakou malou hlavu.
Spokojenost. Klidně bych koupila znovu.
rychlost dodání, kvalitní poslech
Dobrý zvuk
Kvalitní
Kvalitní zvuk, dobře těsnící.
Jsou téže, že z toho člověka brzy bolí hlava.
Pokud vám nevadí, že sluchátka boudou hodně těsné, těžké a budete trochu jako ve svěráku, tak zvuk skvělý.
Značka
Zvuk a cena
Kvalita zvuku dobrá pre hovorené slovo aj pre hudbu.
Dobre tlmia zvuky zvonku.
Výdrž batérie je vynikajúca. rýchlosť nabíjania tiež.
Mal som už s JBL Tune skúsenosť. Sú to dobré slúchatká. Používam ich denne, a nemôžem sa sťažovať.
Dobrý zvuk, cena, jednoduché ovládání.
JBL, co víc říct :)
Super cena/výkon poměr. Mám pro 6 letého syna. U dětských chybělo ovládání hlasitosti a přepínání na další skladbu.
dobrý zvuk, rychlé nabíjení a sluchátka s dlouhou výdrží
Myslela jsem, že budou trochu větší, ale to nevadí
Bezproblémové spárování, zpracování, zvuk odpovídající ceně
Zvuk - za cenu 800 Kč celkem v pohodě, ale trochu náročnějšího posluchače moc neuspokojí.
Skvělý zvuk, dlouhá výdrž na jedno nabití, fajn appka na ovládání některých funkcí
zvuk, cena, rychlost spárování
Hezký zvuk za dobrou cenu, Velká výdrž.
Kvalitní výrobek za přijatelnou cenu.
Syn je nadšený.
Kvalita, snadné ovládání