cena/výkon

cena/výkon
Poměr cena výkon je velmi dobrý.
Prostě bomba ve všech směrech, koupil jsem rovnou dva a stereo je pecka.
Super zvuk
Doporučuju
Slušný zvuk i výkon, na venkovní party.
Horší stredy. Absence sterea.
Basy dobrý,ale je to potřeba postavit ke zdi nebo k něčemu aby se odráželi. Středy už jsou horší a celkově to nemá tak čistý zvuk a samozřejmě s jedním reprákem jste bez sterea zvuku.ALE. Tohle není hifi železo. Jako venkovní reprák dost dobrý,má to sílu,hutnost a výkon.Navíc není tak obrovský jako jeho dražší řady,tak se snadno přenáší.Na doma je to blbost,to mám hifi sestavu,ale na venkovní akce vynikající.
Na domácí párty oslavy ideální přístroj .
Naprostá zvuková bomba, večer jsem vyzkoušel na grilování a ráno si sousedé byli stěžovat na hlasitou hudbu. Perfektní, jako vše od JBL.
Světla jsou slabší, stroboskop není stroboskop, ale není to světelná aparatura, ale reprák
Mega výkon.
Snadná manipulace
Pěkný design
Těžko se shání
Jsem laik uživatel, nechala jsem si poradit, a jsem úplně spokojená
Kvalita,cisty a zretelny hudebni projev
Nemenil bych
Trochu drazsi....ale zvuk tu korunu navic vynahradi
Kvalitní zvuk, optimální výkon a rychlé dodání.
Nepodporuje aplikaci od JBL.
skvělý zvuk, snadno přenosné, výborné spojení s tel či pc
Skvělý zvuk, plně dostačuje na ozvučení menších party, jednoduchá obsluha
Nejde propojit s jiným tipem jbl
Všem doporučuji
Tento reprák mám už měsíc a nemůžu ho vynachválit! Na nějakou menší párty je to skvělý. Další super věc je, že se dá použít jako kombo ke kytaře nebo mikrofonu. Výkonu má až až.
Přijde mi, že Bass boost lv.2 je nepoužitelný a ten zvuk je pak takový nepříjemný. Ale jinak víc věcí jsem nenašel.
Nejlepší reprák cena/výkon co se dá sehnat. I na 100% hlasitost se zvuk nezkreslí, což je pecka.
Super zvuk, snadná manipulace, používám ho skoro každý den.
Chybí rádio
Celkově doporučuji
Skvělý zvuk...
Nemá mikrofon ...
Doporučuji koupit...Cena výkon super...
Super zvuk prostě JBL, zpracování taky cool
Výdrž baterky trochu slabší než jsem čekal
Ber ho
Prostě všechno. Toto je můj druhý partybox od JBL a obrovská spokojenost. Perfektni zvuk. Vestavěná baterie s dlouhou výdrží.
Super zvuk