Velmi dobrý zvuk, i basy slušné, prostě hraje pěkně a schová se do kapsy, díky malým rozměrům.Je to už můj druhý.
Doporučuji. Palec hore.

Doporučuji. Palec hore.
Malý, lehký, výkonný. Syn používá jako doprovod při zpěvu . Dobře ozvučí i větší sál.
JBL
Dárek pro vnuka, používá každý den.
Ve své kategorii super.Na dílnu a na montáže super parťák.
malý rozměr
překvapivě kvalitní provedení
vzhledem k ceně a rozměrům perfektní zvuk
jednoduché ovládání
Hraje
za tu cenu snad nic
doporučuju
Jj super kupoval už 3 ks
I přes malý reproduktor a taky výkon je projev velmi dobrý.
A potěšilo mě, jak dlouho vydrží nabitý.
Nevím žádné zápory.
Je praktický, malý a přitom s dobrým projevem.
Velmi doporučuji.
super reprák, i když už je nová generace, má pořád co nabídnout a oproti novějšímu bratříčkovi nabízí možnost připojit i drátově přes 3,5 jack.
Výborný zvuk
Hezký design
Snadné používání
Absence karabiny, provázku, nebo čehokoliv, čím by se dal repráček zajistit proti pádu (novější model ho již má).
Poměr cena a výkon je úžasný. Doporučuji.
Uzasny zvuk, vyborna vydrz! Za tu cenu je to TOP!!
Malý,skladný,vykoný, dlouhá vydrž baterie, hezky zvukový projev.
Kupoval sem ho kvuli cestovani a abych doplnil serii :) a musim rict ze me mile prekvapil. Doporucuji ho vsem, za tu cenu je proste bomba.
Na svou velikost hraje pěkně
Super, jsme spokojení, koupený už druhý. Žádný šum, dostatečná hlasitost
poměr cena, zvuk, velikost, kvalita vynikající
Je malý
Příjemná velikost a tvar
rychlé ovládání
Šikovný rozměr i tvar, slušný zvuk i výdrž akumulátoru, který by mohl být i větší. Moje očekávání byla naprosto splněna.
Perfektní stav repráček. Používám na ho pořád jak připojení na mobil nebo k tabletu. A zvuk je surový a výdrž taky. 6 _8 hodin v pohodě.
Můžu doporučit.