Bluetooth reproduktor Recenze JBL Go Essential

Recenze JBL Go Essential

Go Essential je přenosný Bluetooth reproduktor od výrobce JBL. Jeho hlavní předností je kompaktní design a nízká hmotnost, díky čemuž je ideální pro přenášení. S hmotností pouhých 274 gramů se jedná o jedno z nejlehčích zařízení v této kategorii. Reproduktor je vybaven technologií Bluetooth, která umožňuje bezdrátové streamování hudby.

Jhomolka187. července 2025

Výborný zvuk a výborná baterie H

jakub.miler849. března 2025

Dobrý reprak

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Rychlost reakce i dodání, slušná cena. Reproduktor mám jen týden - vyzkoušel jsem a zatím jsem spokojen

Manuál v češtině je obtížně získatelný.

Varianta modrý
Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Malý, skladný

Zvuk mi přijde trochu plochý, ale s ohledem na cenu asi nelze očekávat zázraky

Varianta červený
Registrovaný uživatel16. června 2022

Průměrně hlasitý, příjemné basy a ovládání na vrchní straně repráku. Výdrž reproduktoru delší než 5 hodin. (okolo 7-8h)

Cena/Výkon, Micro USB, menší možnost nastavení hlasitosti, hlasitost reproduktoru propojená s hlasitostí telefonu

Za cenu 800kč dostanete průměrný reproduktor, který sice nahradí zvuk z vašeho telefonu, ale za příplatek párset korun dostanete o dost lepší modely.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Super zvuk