Perfektní zvuk, výkon, audio vstup Jack 3,2 mm ( jednoduché připojení pro hudební nástroje),výdrž baterie.
Chybí ouško pro snadnější přenášení.
Skvělý výrobek za dostupnou cenu

Chybí ouško pro snadnější přenášení.
Skvělý výrobek za dostupnou cenu
Aux-in
Dokonalý zvuk, velká výdrž baterie
Výborný zvuk JBL, možnost připojit současně dva reproduktory. Potom je to velice zajímavý hudební zážitek. Oproti JBL charge5 má lepší basový projev. Dobrá výdrž baterie i po dvou letech.
Za ty prachy nemá chybu ...
Pěkný vzhled
Na svoji velikost hraje velice hlasitě
Bluetooth funguje výborně
Velká výdrž baterie
Nízká hmotnost
Praktické balení
Nízká citlivost při vyšší hlasitosti
Při vyšší hlasitosti trpí kvalita zvuku a basy nefungují, jak by měly
Neumí přehrávat Flash Disky
Pro pravdu náročné hudební posluchače zcela jistě nevyhovující, ale na to, jak je malý, dokáže hrát až překvapivě dobře.
Velmy příjemný zvuk, čisté výšky i středy, překvapivé hloubky - s přidáním korekcí, na velikost až
neskutečně hluboké basy ! Při cca poloviční hlasitosti vydrží hrát 29hodin ! Propojení s mobilem
proběhlo bez problému. Audio vstup plně funkční. Sympatický reproduktor. Do cca 70 procent
hlasitosti, bez slyšitelného zkreslení. Na party jsem si pořídil dva, spárování bez problemu, zvuk
ještě živější, při výkonu 2x30RMS, slušně ozvučí i menší sál. A fakt vydrží hrát min. 20hodin. při téměř plném výkonu.
Žádné zápory neznám.
JBL CHARGE 4, se prostě povedl.
Kvalita za rozumnou cenu hraje skvěle
Dle očekávání
Nemá zápory . Pouze na trhu už jsou dlouho , některé obchod ( i e-shopy ) je mají skladem příliš dlouho od výroby a muže nastat problém s výdrží baterie nebo nabíjením . Ale to už je individuální
Za ty peníze opravdu dobrý zvuk. Dlouhá výdrž baterie s možností použití jako power banka. Baterie se dá koupit jako náhradní díl.
Pracuje jak má
Vše ok, spokojenost.
Výborný zvuk nemá chybu
Krasně hraje a basuje dlouhá výdrž baterie jsem velmi spokojen
Dlouho se nabíjí
Krásně čistý zvuk
Vyladěné výšky i basy
Vydrž
Voděodolný
Při maximální hlasitosti na mobilu i na reproduktoru basy moc nezvládají, v hudbě při max. hlas. převládají výšky, někdy je to až nepříjemné,
ale i na 70% hlasitosti hraje slušně nahlas
Poměr cena - kvalita - výkon - výborné, doporučuji.
Zvládne v pohodě ozvučit místnost a je skvělý na venkovní akcičky :D
Skutečně kvalitní zpracování, jak po vzhledové, tak technické stránce. Hudba neztrácí na kvalitě ani při nejvyšší možné hlasitosti, což je u spousty levnějších repráčků častý problém. Určitě se vyplatí si za tento repráček těch pár korun navíc připlatit.
Nejlepší zvuk!!!
Hraje perfektně. Hlasitě, má pěkný, hutný zvuk
Nevím o ničem.
Měl jsem dojem že konkrétní můj kus má problém s Bluetooth signálem, ale nevím hlídám si to. Jinak super
Je to výborný reproduktor do deště, pro párty venku v parku.
kvalita JBL
neuveritlne dlouha vydrz na baterii, velmi slusny zvuk, powerbanka se muze hodit, vodotesny a velmi odolny, bluetooth funguje perfektne
basy jsem cekal maliko hlubsi
super repracek
Poměr cena x výkon
Značka - a její kvalita mluví sama za sebe
Zpětně bych možná sáhla po větším a lepším (sestra dostala od manžela k svátku Extreme cca za 5500Kč a já teď tak trochu závidím).