Recenze JBL BAR STUDIO

Recenze JBL BAR STUDIO

Párty ožívá díky interiéru, plném hudby, rozproudit zábavu pomáhá plnohodnotný a všudypřítomný akustický obraz. Pod značkou JBL se skrývá ještě mnohem víc – Bluetooth připojení verze 4.2 skýtá další skvělé přidané hodnoty. Přenositelnost bez drátů činí hudbu mnohem atraktivnější, z libovolného mobilního zařízení a rovnou do reproduktoru jen tak přenášet, streamovat hudbu bylo před nedávnem ještě…

Registrovaný uživatel28. července 2021

Cena/výkon

Chybí subwoofer

Filip30. června 2020

Hodně dobré basy, i nízké frekvence. Dobře simuluje prostorový zvuk.

Mohly by být trochu více zdůrazněny středy a výšky. Ale "za ty peníze" super. Doporučuji.

Registrovaný uživatel23. února 2020

V této cenové relaci vynikající, i v porovnání s dražšími "značkovými" soundbary. Velmi dobrý zvuk, umí hluboké basy a docela si poradí s prostorovým zvukem. Není zbytečně velký. Dobře funguje propojený s TV přes HDMI. Spokojenost. Je třeba jej vyzkoušet, aby si člověk vytvořil vlastní dojem.

Výborný výrobek. Doporučuji, přestože jsem jej koupil v akci levněji, než kolik stojí nyní. I za současnou cenu stojí za to. Podle mně.

Registrovaný uživatel4. února 2020

Pro vylepšení zvuku u TV a výhodnými rozměry.

Lepší zvukový požitek při sledování TV, výhodná cena.